Passi, hammasharja ja enkelimuuri

Asioita, joita pitäisi hoitaa. Passin uusiminen on jäänyt, vaikka piti ensi töikseen tänä vuonna. Kun nyt pääsis ensin kampaajalle, ei tällä kuontalolla kannata. Hammasharjakin sopisi paremmin jo maalaustarvikkeiksi. Kun vaan muistais kun on kaupassa. Enkelimuurista, yläkerran vahvasta esteestä, kuulin tänään, kun yksi tuttu astrologi selitti, mikä estää ihka oikean konkreettisen miessuhteen saapumista. Hmm. Voipi olla, se selittäis paljon. Tai voi olla olematta. Sen verran se kuitenkin jäi kaivelemaan, että pitänee jotain tehdä asialle, jos ei muuta niin kysyä.

Ressin puolelle meinaa mennä, vaikka hevosen vuosi on vasta ylihuomenna. Hevonen liittyy edistymiseen, työntekoon, ahertamiseen, ja mukava kyllä myös tunteeseen, että asiat hoituu ja eteenpäin mennään helpommin. Onhan se ollut jo nähtävissä. Pikku pilkahduksia työteliään ja raskaaltakin tuntuneen tammikuun aikana. Siihen nähden mitä viime vuosi oli, tammikuu on toki ollut kevyttä kamaa, vaikkakin kiireistä.

Mietin tuossa vain sitä, että kun kerran olemme kartoittamattomilla vesillä, jo toista vuotta pois Atlantiksen ajasta, miten paikkansapitäviä mahtavat astrologiat, sekä länsimainen että kiinalainen, tai numerologia olla. Tai sitten se menee niin päin, että nyt ne vasta pelittääkin. On kiva kuunnella asiansa osaavia, kuten tuttua astrologia, mutta silti olen sitä mieltä, että mikään ei ole faktaa. Parempi kuunnella vain omaa intuitiota ja oman enkelin kuiskauksia. Apukeinot on tietysti kivoja, mutta ne on vain apukeinoja. Ei elämäänsä voi perustaa ainoastaan jonkun tekemien laskelmien ja tulkintojen varaan.

Siihen uskon kyllä, sen takia miltä energiat tuntuu, että nopeassa muutoksessa ollaan, lopultakin siinä muutoksessa, jossa alkaa asiat korvautua korkeammilla. Ihan outoja juttuja olen taas kuullut, ja mietinkin, että kai se on sitten niin, että ihminen ei suostu muuttumaan ennen kuin asiat vedetään tarpeeksi tiukille. Eihän sitä hyvän sään aikana, herranjestas.

Mutta kun asiat nostetaan esiin, silkat laittomuudet, joita suomalaisillakin työpaikoilla harrastetaan (enkä puhu harmaasta taloudesta), ylilyönnit toisten valvomisessa ja muut ihmejutut, niille voidaan tehdä jotain. Jossain se raja kulkee, ja taitaa olla aika likellä joissain paikoissa. No, pistänpä lusikkani noihinkin soppakulhoihin ja lähetän kullanhopeistaviolettiliekkiä ja enkeleitä. Siitäs saatte!

Enää alle kaksi viikkoa, ja sitten Diana tulee! Jee, ah ja ihanaa! On se aika jänskää. Kiva päästä myös messuille, todella hienoa saada kuunnella Dianaa ja kaikista ihaninta on saada tavata hänet livenä Diana Cooper Schoolin opettajien kanssa. Pitääkin muistaa ottaa kamera mukaan.

Kommentit

Muita juttuja

Energiaa ja energiassa oikeaan aikaan

Perääntymisiä

Ongelmat vai mahdollisuudet, eli mitä tulossa Suomelle