Melkein sukua julkkikselle

Tai siis oikeesti sukua julkkiksille. Mietin vain sitä, että mikä mekanismi meissä pistää olemaan jotenkin itse arvollisempi, kun sukulainen tai suomalainen pärjää. Varmaan sama systeemi, mikä jotenkin pitää itseänsä epäkelvollisena toisiin verrattuna. Ääh, ego… No, ego tai mikä lie, olenpa silti iloinen serkun lapsukaisista, jotka pärjäävät.

Värähtelyjen näkymättömyyttä olen tuossa kanssa miettinyt, eilen kun olin jäädä kaksi kertaa auton alle. Päässä pyöri jo Kolmas kerta toden sanoo, mutta sain sen katkaistua. Ei kannata ehdoin tahdoin hommata itselleen ikävyyksiä. Tuli vaan mieleen se, miten värähtelyjen ero voi vaikuttaa siihen, ettei näe toista. En näe enkeleitä, näillä fyysisillä silmillä, enkä kyllä niitä lohikäärmeitäkään, vaikka ne pitäisi olla neljättä ulottuvuutta. Diana tosin selitti sen, kun kysyin. Hän sanoi, että se on vähän kuin tv:n kanavat. Joillakin on kanava virittynyt automaattisesti lohikäärme- tms. taajuudelle, ja minulla ei, eli jos haluan nähdä niitä, on etsittävä oikea taajuus, viritettävä näkökyky. Kun sanoin, että aistin ne toki muuten ja voin kommunikoida niiden kanssa, Diana katsoi vähän vinoon ja sanoi, että mitä väliä sillä näkemisellä sitten on. No ei mitään, tietysti.

Mutta silti toivoisin, että olisin näkyvissä myös autoilijoille suojatiellä ollessani. Ja kauppojen ovisilmille. Ja niille ihmisille, jotka kävelevät päin ja saavat kauhean slaagin, kun eivät huomanneet minua. Josta tuli mieleen miten yksi ihminen selitti, että vaikka oma värähtely nousee, tavaramme jäävät kolmanteen ulottuvuuteen. Eli siis mitä? Tarkoittaako se sitä, että jos 3D-ihmiset näkevät kolmannen ulottuvuuden tavaroita, vaikka vaatteita, mutta eivät korkeammalla värähtelyssä olevia, vaatteet näyttävät leijuvan ilmassa? No joo, nyt alkaa päässä raksuttaa siihen malliin, että ehkä ei kannata ajatella…

Menenpä siis siistimään viime tipassa huomista enkeliopekoulutusta varten paikkoja. Hieno juttu, taas hommiin enkeleiden kanssa.

Joko olen muistanut tänne kirjoittaa, että Lahteen tulee enkelipäivä? Jostain syystä asiasta tuli puhetta, ja ihanaiset reikikurssilaiset pistivät töpinäksi. 13.4 enkelipäivä täynnä enkeliasiaa, ilmoittautua saa jo, kiitos.

Kommentit

Muita juttuja

Energiaa ja energiassa oikeaan aikaan

Perääntymisiä

Ongelmat vai mahdollisuudet, eli mitä tulossa Suomelle