On ollut

Kaikkea on ollut, osa hyvää ja osa sitä, mitä ei heti huomaa hyväksi. Kiitos kaikille apureille - taas:).

Minä Olen -messut olivat ja menivät. Messutouhu taitaa vähäksi aikaa riittää omalta osalta. Oli hienoa tavata niin paljon tuttuja ja jutella ihmisten kanssa, mutta oli se aika väsyttävääkin. Dianan orbiluento oli tietysti valaiseva ja hyvä, ja workshop aivan ihanan loistava. Tänään reikikurssilla oli workshopista puhetta, kun kurssilainen kertoi asiasta, jota siellä kuulemma tehtiin, eikä minulla ollut mitään mielikuvaa vaikka paikalla olin ihan eturivissä. Joku muukin kyllä sanoi samaa, että kun on niin energiassa mukana, ei tahdo jäädä kunnon mielikuvaa kun palaa arkeen.

Tiistainen tapaaminen DSC-opejen ja Dianan kesken oli odotettu ja huikea juttu. Ajatella, ihan me vain saatiin olla yhdessä Dianan kanssa jonkun aikaa, ja saatiin yksinoikeudella oma visualisaatio ja vastauksia kysymyksiin. Tiistai-illan luento oli myös mieleenpainuva, varsinkin kun meinasi sanat hävitä tyystin siinä vaiheessa, kun Diana lykkäsi mikrofonin kouraan, että esittelepä vähän koulua…

Minulle jäi jossakin vaiheessa muutama hetki ihan kahdenkin Dianan kanssa, ja olen siitä tosi iloinen. Kun oli nimittäin kysymys, johon ei kukaan muu tässä maailmassa voi vastata, niin oli todella hienoa, että sen pääsi kysymään. Ja vastauskin oli hyvä. Vahvisti omia ajatuksia ja tulkintoja, mitä tässä on jonkin aikaa mielessä pyörinyt. Ihan vähän meni pieleen se, mitä ajattelin yksisarvisten tarkoittaneen yhdessä visualisaatiossa, mutta ei pahasti. En minä enkeleitä tai muita auttajia epäile, vaan omaa tulkintaani heidän opastuksestaan. Joskus, kun jutut on aika taivaita hipovia, tulee tunne, että ai minä vai, ette ole tosissanne… kuten jokainen tietää.

Saatiin blondin kuljettajan kanssa Diana ylipuhuttua, että hän tulee uudestaan suht nopeasti. Todennäköisesti jo ensi vuoden syksyllä, 2015 syyskuussa saamme hänet tänne uudestaan. Diana kyseli kyllä millaista täällä on marraskuussa, mutta Helin ja minun yhteen ääneen huutamat ei:t ilmeisesti vakuuttivat.

Ettekä muuten ikinä usko, mutta Kuokkalan sillalla on portaali! Näytin sillalta ottamiani kuvia Dianalle, joka alkoi heti selittää, että siinä on portaali, jossa liikkuu kaikenlaista valoväkeä. Kuokkalan sillalla!!!! Jo on aikoihin eletty.

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032