Onko elämässä tehtävää?

Jostain syystä nyt melkein joka tapaamisessa tai puhelussa, ei kyllä niinkään kursseilla, ihmiset kysyvät elämäntehtävästään. No, eiköhän semmoinen yhdellä sun toisella ole, mutta ei se minusta ole oikein mitään, mitä voi suorittaa. Valitettavasti. Ois kätevää, kun voisi tehdä jotain, ja saisi suorituspisteitä valaistumiseen. Enemmän elämäntehtävä, sielunsuunnitelma, liittyy minusta aiheeseen, asiaan, jonka parissa on ajatellut valaista maailmaa. Se voi sitten ilmetä ammattina tai harrastuksena tai vain omana elämäntapana. Joten sori, en usko että kenenkään elämäntehtävä määrää yhtä tiettyä kapeasti ymmärrettävää tekemistä.

Sen lisäksi ja ohella ja joskus ainoastaan, jos ei ole tähteläinen (vitsi kun on hienosti kiemurainen lause…), olemme tässä elämässä suunnitelleet hoitelevamme karmallisia asioita, tutkivamme elämää tällä planeetalla tai vain nautiskelevamme kehosta, aisteista ja kaikesta oudosta, jota on vain tällä planeetalla. Siis sen lisäksi, että olemme tulleet joka ikinen avuksi nostamaan planeetta ja kaikkea sen päällä pari pykälää korkeammalle. Minusta ei siis kannata kovin paljoa hakata päätä seinään ja etsiä yhtä ainoaa oikeaa elämäntehtävää/sielunsuunnitelmaa/paria/työtä/asuinpaikkaa/mitä tahansa, vaan noudattaa omaa intuitiota ja kuunnella sitä, mistä löytyy innostuksen ja ilon kipinöitä. Kunhan pitää jalat maassa.

Enkeliviestejä
Tulevien Diana Cooper Schoolin enkeliopettajien kanssa oli puhetta enkelien viesteistä, kuinka joku ihminen kertoi, että enkelit käskivät hänen myydä omaisuutensa ja muuttaa oliko se Italiaan. No just joo. Ihan tasan tarkkaan eivät ole enkelit olleet asialla. Ikinä meiltä ei vaadita mitään dramaattista elämänmuutosta. Pienillä askelilla saadaan aikaan isoja muutoksia, tai jos askel on iso, se on kuitenkin looginen ja toteutettavissa helposti. Seuraava askelma omassa sielunsuunnitelmassa on juuri se juttu, joka silloin tällöin, yhä enenevässä määrin tulee mieleen, asia, joka on kiinnostava, innostava ja jossa on hiukan jännitystä ja paljon iloa, ja kuitenkin jalat maassa, eli se on mahdollinen. Yleensä se on vielä asia, jota pistämme hanttiin kaikilla mahdollisilla mutta kun –tekosyillä.

Kuten monesti on todettu, lopputulos on selvä. Matkaa voimme tehdä ilolla tai vaikeammin. Meillä on vapaa tahto. Muistan aina sen kohdan Enkelten kaupunki –elokuvasta, kun ihmiselämään sukeltanut enkeli puhuu Nicholas Cagelle, joka esittää niitä mustatakkisia enkeleitä. Ihmisenkeli sanoo, että näille puupäille/taviksille/hölmöläisille/tms Jumala on antanut suurimman lahjan maailmankaikkeudessa, vapaan tahdon. Ja aatelkaas mitä kaikkea kivaa ollaan saatu aikaan sillä…  Hyvä me.

Sacred Sound
Ihan mahdottomasti piti yläkerran pistää kapuloita rattaisiin, ennen kuin ymmärsin, että minun ei pidä menemän Kyprokselle Sacred Sound –kurssille maaliskuussa. Vieläkin vähän kaihertaa, mutta yritän toipua pettymyksestä. Sen sijaan olen alkanut pehmittää Mildrediä, että hän tulisi Suomeen pitämään kurssia. Ilmoittautuneita on jo nyt, joten muitakin asia kiinnostaa, vaikka on vasta alustavasti puhuttu. Luulen, että saadaan päivä sovittua syyskuun lopulle, tai siis neljä päivää viikonlopun yhteydessä. www.dianacooperschool.com –sivuilta Personal Development –kohdasta löytyy asiaa ko. kurssista.  Odotan tuota kurssia kovasti, sen käyneet ovat sanoneet, että paras kurssi ikinä… Senpä sitten näkee. Koska ääni on yksi nopeimmin aukeavista uusista energioista, haluan ehdottomasti käydä tuon kurssin jossain vaiheessa.

Niin, ja jos joku ihmettelee miten tuo otsikon alla oleva kuva liittyy tekstiin, vastaus on, että ei mitenkään. Itsellä on aivan suunnaton turkoosin, läpikuultavan sinisen ja topaasin tarve, joten aattelin, että jospa se on yleistä ja otin kuvan ihmeen ihanista muovihelmistä:)

Kommentit

Muita juttuja

Kirkkauden kääntöpuoli

Kiitos Diana ja Merlin, oli kivaa

Kristalligridi täysikuun kunniaksi