Vitsin vitsi kun olen tyytyväinen itseeni

Ihan oikeesti. Kun olen pitkään haikaillut että ois omia juttuja, mitä haluaisin tehdä, ja ikinä ei oo aikaa ja minä-parka jne, niin nyt, kun on saanut näkyviä tuloksia, on syytä paukutella henkseleitä. Hyvä minä! Ja kiitos kaikille auttajille, eilenkin oli Siriuksen teknologianenkelit ja ae Mikael vierellä, kun joku ei meinannut millään tajuta.

Henkselien paukuttelun syy on siis se, että a) Biz & Angels –nettikurssi alkoi. Vanha juttu, mutta nyt, kun olen ekat palautteet saanut ja ekat henkilökohtaiset konsultaatiot pitänyt, olen entistä varmempi, että tää on hyvä juttu ja iloksi ja avuksi kaikille kurssilaisille.

b)Eilen illalla myöhään sain kaupan auki Seitsemastoista-sivuille! Eka tuote on tietysti se Vuosikirja 2014, jota olen tehnyt koko ajan joulun jälkeen. Muutakin totta kai on kovasti tulossa, mutta onhan se hienoa, kun eka tuote on ihmisistä huippuhyvä. Sivuilla lisätietoa.

Aamulla oli hetken aikaa vaikeuksia tunnistaa mikä maa ja mikä planeetta, ja sitten kun aloin tajuta, alkoi tulvia mieleen myös kaikki, mitä pitää tehdä seuraavan parin viikon aikana. Toisaalta, deadlinet on minulle näköjään tarpeellisia, helpompi saada valmista. Muuten tulee hiottua ja hiottua ja pähkäiltyä, kun käsite Riittävän hyvä ei ole oikein sisäistynyt.

Olenkin sitä mieltä, että tätä tää eilen alkanut hevosen vuosi on, työtä, työtä, omaa ihanaa työtä... Pakko tehdä niin kuin opettaa, ja vedellä niitä omia hetkiä kalenteriin - jos vain suinkin malttaa, kun kaikki on niin kivaa.

Hei – Diana tulee ihan kohta!

Kommentit

Muita juttuja

Energiaa ja energiassa oikeaan aikaan

Perääntymisiä

Ongelmat vai mahdollisuudet, eli mitä tulossa Suomelle