Atlantiksen kallojen ihanuutta

Atlantis-opekoulutus alkoi eilen, ja tämä on aivan yhtä loistavan ihanaa ja hauskaa kuin silloin, kun olin itse opiskelemassa. Myös kurssilaisten mielestä:). Kotona Atlantiksella käynnit visualisaatioissa ovat aivan huikeita, ja harjoitukset kivoja. Tänään harjoiteltiin eläinkommunikointia, psykometriaa, mielenhallintaa ja vähän telepatiaa vai oisko se mennyt enempi selvätietoisuuden piikkiin. Jotain kummiskin. Ja oli kivaa.

En ihan tarkkaan tiedä mikä siinä Atlantiksesa on niin mahtavaa. Tai no, totta kai tiedän. Energia. Kultaisen Atlantiksen aika oli korkeinta ja puhtainta mitä planeetalla koskaan on ollut. Ja koska suurin osa planeetan tämän hetkisestä asujaimistosta on ollut siellä, osa useampaankin otteeseen, kyse on vähän kuin pääsisi kotiin, ja se on juuri niin hienoa kuin on ollut muistavinaankin.

Kristallikallonkin sain vihdoin Englannista. Ihan eri kallo kuin piti, mutta tietysti juuri se oikea. Kristallikallot on ihan oma juttunsa kristallien joukossa. Niihin tulee kiven energian lisäksi vielä kristallikallojen oma energiayhteys. Muutenkin kyllä Atlantis-koulutuksessa touhutaan paljon kristallien kanssa, nehän olivat siellä aika isossa roolissa.  Ah miten kivaa, tätä ihanaa koulutusta vielä neljä päivää ja sitten tulee kohta toinen keväällä. Kiitos, kiitos, kiitos, yläkerta ja kaikki asianosaiset.

Kommentit

  1. Ihana kristallikallo, niin hienot värit! Mitäs kristallia tässä oikein on?

    VastaaPoista
  2. Fluoriitti. Ja on aivan ihana, huikeat energiat.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Muita juttuja

Energiaa ja energiassa oikeaan aikaan

Perääntymisiä

Ongelmat vai mahdollisuudet, eli mitä tulossa Suomelle