Hereillä taas

Ilon ja kärsimättömyyden vaihtelua on ollut havaittavissa viime aikoina. Olen ollut aivan autuaallisen onnellinen suomentaessani Kultainen Atlantis –opekoulutuksen manuaalia. En malta mennä nukkumaan, vaan haluan vielä tuon ja vielä tämän tekstin kääntää ja samalla tietysti nautiskella energioista. Kärsimättömyys vaan tahtoo vaivata, kun haluaisin jo alkaa käydä juttuja läpi tulevien opettajien kanssa, mutta vielä pitää malttaa. Jostain syystä Atlantis-jutut ovat paljon hauskempia porukassa, eikä ole yhtään niin kivaa tehdä niitä itsekseen. Onneksi ei enää kovin kauaa tarvitse odotella, Annen henk.koht. koulutus alkaa jo viikon päästä, ja kevään mittaan loppuporukkakin aloittaa.

Mikähän hyppäys energioissa tapahtui joku päivä sitten? Ihan selkeä muutos. Kuulemma kun koet, että ikään kuin heräät yhtäkkiä ja alat ihmetellä mitä tapahtui, energiasi on noussut kunnolla. No, sitäpä on koettu. Mikä maa ja mikä planeetta ja miksi minä… Diana Cooperin kanssa käydyn keskustelun ja häneltä saamani henk.koht. ohjauksen jälkeen vähän aikaa kaikki oli ihan selvää. On toki vieläkin, sain vahvistuksen omille ajatuksille ja enemmänkin, ja tiedän tarkemmin oman roolini tässä kaikessa, mutta silti joksikin aikaa hupsahdin entisiin tapoihin. No, heräämistä on suoritettu, ja se tarkoittaa kaiken toiminnan uudelleen arviointia.

Omia juttuja
Aloin melkein automaattisesti kirjoittaa sitä kirjaa, mistä olen vuosia puhunut. Vastailen niin usein samoihin kysymyksiin ja huomaan, että ihmiset ihmettelevät aina vain samoja asioita, joten olen jo kauan ajatellut, että joku kootut perusteet –juttu olisi kätevä. Sitten vain tässä yksi ilta huomasin aloittaneeni sen kirjoittamisen. Rajaus on vaikeaa, olen tajunnut. Kun enkeleistäkin tulee juttua nopeammin kuin sormet ehtivät naputella, mistä tietää kuinka paljon on perustietoa, ja mikä pitäisi olla ihan omassa kirjassaan? Rajaamista tietysti auttaisi, jos saisin päätettyä tuleeko julkaisusta e-kirja vai ihan oikea teos. Joka tietysti sitten pitää painattaa, mutta onneksi graafinen suunnittelija ja taittaja löytyy, kun katsoo peiliin, eli pelkät painokustannukset siitä tulisivat. En silti osaa päättää… E-kirjaan saisi enemmän kuvia edullisemmin. Toisaalta oikea kirja on aina oikea kirja. Ääh, yläkerta, taas mä olen kiertämässä kehää jonkun asian kanssa… Apua!

Matkalle, kiitos
Ilahduttavasti alkaa maakuntakierroksiakin nousta kalenteriin, Lahti, Joensuu ja Juva tällä hetkellä. Enkeleitä, Atlantista, fengshuita ja reikiä. Ehkä pitäisi lyödä lukkoon asiat, niin saisi infon myös jakoon. Lahti 13.4, Joensuu (tai ehkä Joensuu ja Ilomantsi) 3-4.5 ja Juva 10.5 on tämän hetkinen tarkoitus. Astrologikaveri kehotti matkustamaan, joten onhan se hienoa, jos ympäri Suomea reissaan taas. Viime vuosi olikin vähän hiljaisempi. Ulkomaille tekisi vain kovasti mieli, mutta samaan aikaan olen onnistunut sullomaan kalenterin niin täyteen, että kolmea päivää pidempää yhtäjaksoista aikaa ei ole missään, ja miten siinä mihinkään matkustaa.

Katselin taas Lontoosta tehtäviä Stonehengen reissuja. Sieltä kun pääsee katsomaan joko auringonnousua tai –laskua kivien keskelle. Auringonnousu minulle, kiitos. Viime kerrasta onkin jo aikaa, useita elämiä.

Toisaalta helposti pääsisi myös Aveburyyn, joka on minusta ihanampi kuin Stonehenge. Diana muuten sanoi, että Aveburyn kivikehien energia on alkanut eheytyä. Josta kuuluu kiitos myös meidän porukalle, jotka kävimme paikkaa eheyttämässä. Sinne voi pistää energioita myös menemään etänä, ajatella ja nähdä miten kivikehät ovat taas ehjät ja portaali toimii molempiin suuntiin. Jos näyttää olevan kirkas kolmio yhdessä kohtaa, se johtuu siitä, että siitä mennään meille kotiin:).

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032