Hukassa itse ja postit

Joskus ei jaksa olla kovin myönteinen kaikista asioista. Sinänsä on tietenkin suht pieni asia, että Soneralla on taas mennyt sukset ristiin Hotmailin kanssa, ja postit eivät kulje, mutta kyllä silti harmittaa, kun ihmiset odottavat viestejä eikä mene perille. Se on tapahtunut pari kertaa ennenkin, ja sitten taas asia menee ohi, joten toivotaan, toivotaan. Joka tapauksessa kaikkiin sähköposteihin on vastattu, mutta ne tulevat bumerangina takaisin kera huomautuksen, että lähetys viivästyy. Se on vissiin tää kehittynyt teknologia…

No, tuolle ei voi mitään. Muutenkin on vähän hukassa-olo, jotain yrittää yläkerta kovasti saada läpi, mutta kun ei tajua niin ei tajua. DCS Perusteet -kurssilaiset tekivät tänään seremonian, joka sivusta katsottunakin oli huikea energialataus. Se jostain syystä nosti pintaan sen oman ymmällään olon. Mitäs minä tekisin...

Nykyään rituaaleissa ja seremonioissa on vielä vahvemmat energiat kuin aiemmin. Niihin tulee aina yläkerran auttajat ja energiavirta mukaan joka tapauksessa, mutta se on vahvistunut sen myötä, kun olemme kunnolla siirtyneet seuraavaan jumalalliseen säteeseen, seitsemänteen, jonka alaa ne ovat.

Seitsemäs säde on myös ylipappien ja –papittarien säde, kuinkas sattuikaan. Kultaisen Atlantiksen energiat ovat palaamassa vauhdilla. Hienoa tietysti, että tällä kertaa mennään vauhdilla niistä vielä pidemmälle ja tietysti ennen kaikkea se, että tällä kertaa me ei voida pilata kaikkea.

Pitäisköhän kehitellä ihka oma seremonia tai ehkä rituaali aamuiksi ja illoiksi, joku muukin kuin hampaiden pesu. Jos vaikka sytyttäisi kynttilän joka aamu ja/tai ilta ja omistaisi sen jollekin asialle. Sitähän se Dianakin aina kehottaa tekemään. Soneran toimivalla sähköpostivälitykselle? Tai puhtaalle luonnolle ja vedelle?

Kommentit

Muita juttuja

Energiaa ja energiassa oikeaan aikaan

Perääntymisiä

Ongelmat vai mahdollisuudet, eli mitä tulossa Suomelle