Opeja maailmalla

Taas tuli loistavan ihania enkeliopeja Diana Cooper Schoolista. Onnea valmistuneille, hienoa kun ootte työkavereita! Vaikka olikin taas vähän haikea laitella valmiit opet maailmalle.

Tämä ope lähtee aivan yllättäin ihmeellistä kyllä myös maailmalle - lomalle! No joo, kaksi kameraa ja kannettava ja työtiedostot ja paperia ja kyniä ja värejä mukana, joten ei se nyt ihan lomailun piikkiin mene. Sanottaisko vaikka niin, että lähden äkkilähtömatkalle, jossa ei ole tällä hetkellä lukkoon lyötyä ohjelmaa eikä kokouksia eikä koulutuksia. Mikäänhän ei kuitenkaan takaa, etteikö niitä tule, mutta jo ajatus lomasta on ihmeellinen.

Sen jälkeen, kun matka ostettiin eilen, alkoi ihan hirveä hänksläys. Koneet takkuaa, matkalippujen osto katkeaa niin, että rahat menee, mutta lippuja ei tule, printteristä loppui muste vaikka sen piti jaksaa vielä ainakin pari viikkoa... Ja vähän jo mietin hermostuisko, kun kiireellä piti käydä matkalaukku vaihtamassa. Entisessä oli iso halkeama sivussa, ja kun oli vielä takuuta jäljellä, kiikutin sen kauppaan. Mutta takuu ei kuulemma koske tätä tapausta, eli jos ihan oikein ymmärsin, takuu ei ole voimassa, jos matkalaukkua käytetään matkalla. No, juuri kun aloin ajatella taas naapurin tunkkeja, kävikin niin, että myyjän mieleen tupsahti antaa puoleen hintaan paljon parempi laukku. Eli ostin uuden, mutta ei se harmita, koska aa se on kauniin taivaansininen ja bee, siinä on vielä pidempi takuu. Joka ei siis takaa mitään, mutta mitä pienistä. Ja nyt siinä on vielä kultaisia tähtitarroja. Liimailin niitä innoissani, pitihän laukku tuunata oman näköiseksi, kunnes mieleen välähti, että pojat ehkä lainaa sitä joskus. Sori, tuli jo laitettua kultatähdet…

Nyt tää tähti lähtee vyöryttämään koko vaatekaapin sisällön lattialle ja alkaa miettiä. Koneet on jo pakattu, tärkeimmät ensin, joten kyllä se loppukin siitä suttaantuu. Tiedän muutaman muunkin DCS open olevan maailmalla, tai juuri lähtevän. Hyvää matkaa teille ja meille, muistakaa ae Rafael, matkalaisten kaveri, ja Ganesh, joka auttaa ettei tule takkuja matkalla.

Kommentit

Muita juttuja

Energiaa ja energiassa oikeaan aikaan

Perääntymisiä

Ongelmat vai mahdollisuudet, eli mitä tulossa Suomelle