Pakettien ihanuutta

Mielenkiintoista kehitystä operintamalla. Pääsen kouluttamaan Kultainen Atlantis –opeja ja yksisarvisopeja, ekaa kertaa. Juu, ei yhtä aikaa vaan tässä pitkin kevättä. Atlantiksen kanssa on niin paljon enemmän kurssilla tarvittavia tavaroita kuin muissa koulutuksissa, että saan hihkumiskohtauksia haaliessani tarvittavia kamoja. Niin kuin tänään, kun sain Amazonista kortit ja englanninkielisen Atlantis-kirjan. Suomeksi se on ollut vaikka kuinka kauan kirjahyllyssä, mutta halusin silti vielä alkuperäisen, ihan tarkistaakseni joitain juttuja ja ennen kaikkea saadakseni tuntuman alkuperäisiin energioihin. Kiviä on pitänyt hankkia monenlaisia, ja kristallikallot on tulossa Englannista. Ah tätä onnea. Kyllä shoppailu on kivaa, vaikka työjuttuja ja kurssilaisille jaettavia, mutta silti.

Joskus kyllä askarruttaa, esim. kun tilasin suomalaisesta verkkokaupasta ja Amazonista juttuja samana päivänä, Amazonin kamat tuli jo ja suomalainen kauppa vielä käsittelee tilausta. Pistäkääs töpinäksi, niitä kamoja tarvitaan. Postin kanssa on tullut kommunikoitua ihan kiitettävästi viime aikoina muutenkin. Yhden paketin seikkailut saivat minut ensin olemaan tosi mielissäni postin palvelusta, mutta sitten kun kävi ilmi, että puhetta se oli eikä käytäntöä, alkoi harmittaa. Lopuksi asiat alkoivat selvitä, vaikka siinäkään vaiheessa en saanut pakettia meidän postiin, koska kuulemma Suomen laki ei salli sitä vietävän postiin. Mikä on ehkä hiukka outoa, mutta pääasia tietysti, että on lakeja…

Haastattelu Sielun peiliin sujui ihan hyvin. En tajua niitä Ensin synnyin ja sitten valaistuin –juttuja, joita joskus hörhölehdissä on, joten olen tosi iloinen, että minun juttu pysyy aikas asialinjalla. Ja siinä on myös kuvituksena sisäpiirin vitsi, jonka kurssilaiset ja tutut tajuavat heti:). Hienoa. Kuvia katsellessani tulin tosin siihen tulokseen, että ehkä joskus, varsinkin poseerauksessa, voisi seisoa muutenkin kuin kauheassa lysyssä kädet taskussa venyttämässä takkia ja niskat kyyryssä, niin että leukaperät näyttää bulldogilta. No, mitä pienistä. Kiva kun saatiin Diana Cooper Schoolista asiaa maailmalle.  Ja onhan siinä se hyvä juttu, että kun se takki on pääosassa, kukaan ei tunnista minua ilman sitä:).

Biz & Angels on edennyt kohta kolmanteen kuukauteen. Useammallakin kurssilaisella on nyt joku kynnys tai jumi ylitettävänä viestien perusteella. Alussa vauhti oli huikea, innostunutta palautetta ja keskusteluja oli paljon. Ehkä oli liiankin kova vauhti. Kovasti pohdin sitä, pitäisikö kurssin rakennetta muuttaa, vai johtuuko tuo yleisestä energiatasosta, koska jotain on menossa taas. Yläkerta kyllä sanoo, että pieniä paketteja isomman sisälle, mutta mitä se sitten tarkoittaa käytännössä? Matskut kerran viikossa eikä kerran kuussa? Kiitos, siipiveikot, mutta pikkaisen selkeyttä vielä kaipaisin tähän asiaan. Olen myös etsiskellyt hyviä teknisiä ratkaisuja kurssien alustaksi, mutta en nyt sitten tiedä. Törmäsin yhteen suomalaiseen systeemiin, jotka hyvin hövelisti lupasivat ilmaisen infopaketin. No joo, info tuli, ei maksanut mitään, mutta se sisältö… Hitsiäkö minä teen kameroiden ja mikrofonien mainoksilla.

Huomenna hautajaisiin, sunnuntaina miljoona hommaa, maanantaina Annen kanssa Atlantiksen pariin. Sitten tuleekin enkeliopet viimeiselle jaksolle, alkaa B&A 3. jakso, ja niin edelleen. Hevosen työteliäisyys siis jatkuu. Niin, jos kaikki eivät vielä tiedä: Mildred Ryan, yksi DCS-johtajaopettajista on tulossa Suomeen lokakuun 3-6. päivä pitämään Sacred Sound –kurssia Jyväskylässä. Sinne on jo aika paljon ilmoittautuneita, vaikka kovin paljon infoakaan ei vielä ole, joten jos äänen värähtely ja äänellä parantaminen, parantuminen ja luominen kiinnostaa, nopsaan kannattaa laittaa ilmoittautuminen minulle sähköpostilla että mahtuu mukaan. Tai niin no, ainahan voi vuokrata Paviljongin…

Kommentit

Muita juttuja

Energiaa ja energiassa oikeaan aikaan

Perääntymisiä

Ongelmat vai mahdollisuudet, eli mitä tulossa Suomelle