Väärin parannuttu

Luetun ymmärtäminen on taitolaji.  Homeopatia-tutkimus on herättänyt keskustelua kovasti, ja piti ihan tarkistaa, että mitä siinä uutisessa alun perin luki. Siis on tutkittu tutkimuksia uudestaan, ei homeopatiaa sinänsä. Kukaan ei väitä, etteikö ihmisiä olisi parantunut, vaan kyse on siitä, että homeopaattiset valmisteet eivät voi siinä mitenkään vaikuttaa, koska eihän niissä ole vaikuttavia ainesosia. Siitä on sitten revitty paatoksella saarnaa, miten vaarallista on uskoa moiseen humpuukiin. No juu. Onhan se. Oishan se nyt ihan kamalaa, jos joku parantuu ilman lääketeollisuuden tekemiä lääkkeitä… Kukahan sen tutkimuksen maksoi?  Vaikka viime aikoina on saatu lukea lääkäreidenkin sanomana, että monet paranevat ihan ilman lääketiedettä (tai siitä huolimatta?), joillekin tuntuu olevan tosi kova paikka ihmisen mielen voima ja kehon kyky parantaa itse itsensä. Auktoriteettiuskovaisena ei halua nähdä, miten itse voi vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa ja elämäänsä.

Tuo ei nyt ihan ärsytyskynnystä ylittänyt, mutta muuten on pari juttua parin päivän sisään ottanut niin päähän, että piti ihan miettiä mistä moinen. En normaalisti lähimmäisteni käyttäytymisestä ja uskomuksista kovin paljon piittaa, jokainen saa mennä omaa tietään ihan niin kuin parhaaksi näkee, ja pienet kulmakarvojen kohoamiset ja hymähtelyt menee nopsaan ohi. Nyt on kai sitten joku testi menossa, kokeillaan oikeudenmukaisuuden ja rehellisyyden rajoja pikkujutuissa. Isoissa asioissa rajat on helpompia tajuta. Kuitenkin kaikki pelkoon perustuva käyttäytyminen, puheet ja uskomukset himmentävät auraa. Eläminen vastoin itse oikeaksi katsomiaan asioita alkaa tehdä oloa hankalaksi, vaikka kyse olisi kuinka pienestä asiasta. Oisko tuo rajojen kohentelua, vai mistä lie kyse. Selvinnee taas.

Olen lätrännyt sen mitä olen raskinut Diana Cooperin suosittelemia Angel Body Care, fabulous organic –tuotteita. Ne tulivat eilen, tasan viikko siitä kun tilasin Englannista. Tilasin vain pikkupullot, ja nyt kun ne osoittautuivat aivan ihaniksi, en raski käyttää kuin pikkuriikkisen kerrallaan. Mitenkähän tuotteiden tekijät ovat saaneet koostumuksen niin ihanaksi, enkelimäisen pehmeäksi? Voiteet on tosi ihania minusta, ja energian kyllä tuntee. Toivottavasti joku alkaa tuoda näitä Suomeen, että sais vähän lähempää. Nopeasti ne Englannistakin tulee, itse asiassa nopeammin kuin monesta suomalaisesta verkkokaupasta mikään, mutta painavat tuotteet on kalliita toimittaa. Tai sitten pitää tehdä niin, että tilaa niitä englantilaisten kaverien kotiin toimitettuna, ja otan sitten käydessäni aina paketin mukaan.

Nyt pitää vielä mennä kaivelemaan muutama enkelikorttipakka Lahden enkelipäivää varten, ja sitten onkin kaikki kasassa. Kiva mennä Lahteen, monestakin syystä. Pitääkin heittää yläkertaan toive, että pääsis Kuhmoisiin kahville:).

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032