Muiden maiden vaput eli outoja englantilaisia tapoja

Muiden maiden juhlapäivät ovat outoja. Siis kun eivät ole oikeilla kohdillaan. Vai mitä mieltä pitäisi olla vapun vapaasta, joka ei ole vappuna, vaan parin päivän päästä, maanantaina, ja nimeltään bank holiday? Eli pankeilla on vapaapäivä? Sattuu vaan hankalasti minun kannalta, kun olemme juuri Glastonburyssä silloin, ja koko seutu on niin täynnä kuin voi olla eikä majapaikkaa tahtonut ensin saada mistään. Joku kolo kuitenkin löytyi, ja odotan mielenkiinnolla minkälainen lienee. Lisäksi siellä on joku hurja juoksutapahtuma, eli tiet ja kadut ovat suljettuja juoksijoita varten ja ihmisiä joka paikassa. Glastonburyyn on kuitenkin kiva mennä, joten eiköhän se siitä. Pääasia, että saan työasiat siellä hoidettua, ja ties vaikka kävisin kristallikaupassa ja siinä yhdessä loistavassa kirjakaupassa.

Muuten UK:ssa kaikki sujuu hyvin. Ei vaan tule enää ulkomailla olo, kun sujahtaa osaksi elämänmenoa niin kuin ei olisi pois ollutkaan. Meren rannalla koiria kävelyttäessä on jo ihan kotoinen olo, eikä ruokakaupassa jaksa hämmästellä kovin paljoa kaikkea ihmeellistä mitä britit syövät. Tai ainakin luulen, että syövät, miksi ne muuten olisivat kaupassa… Fern nautti täysillä kävelyretkestä meren rannalle, kuten kuvasta näkyy. Siinä on kyllä yksi onnellinen koira.

Haaveita tuli todeksi, kun pääsin ihan oikeasti kävelemään bluebell-metsikköön, sinikellojen keskelle. Ihan näytti samalta kuin postikorteissa. Sinisten kellojen tuoksukin oli ihana, ja pyökit ja muratit ja linnunlaulu oli hieno kokemus. Olen aina ollut väärään aikaan täällä, enkä nytkään uskonut, että kukkia enää olisi, mutta vielä niitä riitti. Nyt pitääkin vissiin alkaa miettiä mitä muuta haluan kokea, kun kerran tuokin järjestyi lopulta niin helposti. Viljaympyrät olisi kanssa hieno kokea ihan livenä, mutta taitaa olla väärä vuodenaika. Kai ne ympyrät on kuitenkin kohdillaan muulloinkin, luulen, että ne vain erottaa paremmin kun on kasvillisuutta.

Kursseja on käännelty ja väännelty ja muokattu Rosalindin kanssa, ja Biz & Angels saa taas lisäsisältöä ja kääntyy englanniksi. Ehkä pitäisi suostua siihen, mitä Diana sen osalta ehdotti, mutta katsotaan, vielä pitää vähän tuumata ihan ite. Olen myös opiskellut mielenkiintoista tekniikkaa, jolla saa poistettua melkein mitä tahansa tukoksia energioissa, fyysisistä entisiin elämiin. Sekin on vähän vielä vaiheessa, kun ensin pitää itse huomata onko hommasta mihinkään ennen kuin alkaa levitellä laajemmin.


Muutama päivä vasta briteissä oloa, ja paljon on saatu aikaiseksi. Löysin jopa aivan ihanaisen pienen kristallikallon Atlantis-kursseja varten ja yhden ihmisen, joka työskentelee lohikäärmeiden kanssa. Vitsi kun joskus asiat sujuu.

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032