Yksisarvisia paperilla

Ihan melkein jo ajattelin pitää vapaan sunnuntain, mutta en malttanut sitten kuitenkaan. Yksisarvisopekoulutuksen materiaali nimittäin on vielä osin suomentamatta, ja sitä olen kirjoitellut. Monta muutakin asiaa on tietysti normaaliin tapaan kesken, mutta tärkeimmät ensin. Viikon päästä on sitten ensimmäinen erä suomalaisia yksisarvisopeja valmiina. Niin no, olenhan minäkin, mutta enempi ajattelen itseäni masteropena. Kuva liittyy aiheeseen siksi, että yksisarviset kuulemma viihtyvät omenapuiden alla:).

Manuaaleja on kiva suomentaa. Vaikka koulutukset on käyty englanniksi ja kaikki sujui ihan ok (tietysti, tulihan todistuskin…), silti aina lisää syvyyttä asiaan tulee, kun sitä itse kirjoittaa uusiksi. Yksi viisas sanoi reikivoimaannutuksista, että omalla kielellä universumiin lähetetyt ovat voimakkaampia, ja niin muuten ovat. Testattu on. Kai se oma kieli kuitenkin menee syvimmälle. Diana Cooperin kirjoissa olen tosin entistä enemmän huomannut sen, että en millään tavoita samaa energiaa suomenkielisistä. Enkä tarkoita, että ne olisivat mitenkään huonompia. Joku ero siinä kuitenkin on.

Manuaalien kanssa on muutenkin puuhaa tiedossa. En oikein ymmärrä miten siinä niin kävi, mutta lupasin olla mukana kirjoittamassa kahta Diana Cooper Schoolin opettajamateriaalia. Hupsista. Ei nimittäin olis kyllä yhtään ylimääräistä aikaa. Luulen kyllä, että tönäisy tuli yläkerrasta, molempien kohdalla se tapahtui niin hassusti. Toinen on Kohti vuotta 2032, jota olen odottanut jo kauan, ja toinen on enkeliosion manuaalin uudistus. Niistä on ollut puhetta jo pitkään koulussa, mutta kiireiset ihmiset eivät ole saaneet aikaiseksi. Saas nähdä mitä tästä sopasta nyt sitten tulee, kun minä pistän sinne oman lusikkani. Toivottavasti loistavan hyvät, kauniit manuaalit, uusi opekoulutus käyntiin ja toivottavasti lisävauhtia myös omalle kirjoittamiselle.

Suomentaessa saa mainioita jippii-elämyksiä, kun huomaa, että hei, tuohan on hyvä visualisaatio ja tuon harjoituksen haluaisin itsekin tehdä. En edes muistanut yhtä 12 chakran harjoitusta, minkä voi tehdä yksisarvisten kanssa. Luultavasti en sitä tehnyt omassa koulutuksessa, eikä ole silmiin sattunut senkään jälkeen. Nytpä pääsen sitten kokeilemaan sitäkin. Kun tiedän kurssilaiset, tiedän, mihin heidän kanssaan pystytään. Tiedossa siis todella hyvä oepkoulutus. Niin kuin aina. Yksisarvisia voi muuten pyytää puhdistamaan, tasapainottamaan ja avaamaan 12 chakraa myös yötyöskentelynä. Tehokasta, testattu on.

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032