Kristallinkirkasta

Lemuria-opekoulutuksessa taas kerran huomattiin, että Lemurian kristallit ovat ihan oma juttunsa. Lemurialaiset ovat melkoisia valo-olentoja, ja heidän muodostamansa kristallit sisältävät huikeita energioita suoraan Alkulähteestä, neljästä maan ylösnousemuksen apuna olevasta planeetasta ynnä muuta. Ei siis ihme, että näiden kristallien kanssa parannetaan planeettoja. Siis ihan oikeesti – planeettoja! Voiko sen mahtavampaa energiaa enää olla? Lemurian kristallit ovat myös valitettavan suorasukaisia, egon peittely-yritykset eivät niiden kanssa toimi, vaan totuus nousee aina esiin. Se ei oo aina ihan kivaa, jos ihminen ei ole itse sitä suostunut näkemään aiemmin.

Selkeyttä ja totuuden kohtaamista on tuo yläkerta korostanut viime aikoina kovasti muutenkin. Yksi Biz & Angels –kurssilainen sanoi juuri, miten  hän on kurssin myötä pystynyt päättämään mitä haluaa. Hänellä, kuten minulla ja monella muulla, on ollut vaikeutena tietää mitä oikein haluaisi. Nyt, kun on jotain pystynyt päättämään haluavansa, sen myös saa.  Onko se sitten sitä muut ensin, minä sitten jos jotain jää –asennetta, vai joku kyllä minä pärjään –ajatus vai mikä lie, mutta monen on vaikea sanoa mitä oikeasti haluaa. Maailmankaikkeus kuitenkin toimii sen mukaan, mikä on selkein ajatus, voimakkain tunne ja mihin ajatukset kiinnittyvät. Joe Vitale sanoi, että kun ajatuksia on niin paljon, emme mitenkään pysty tajuamaan  mitä siellä päässä liikkuu, mutta huomaamme sen tunteista. Tunnetila kertoo ajatusten laadun.

Ja tietysti sitä saa mitä tilaa, eli jos ajatukset ja tunteet vellovat hankaluuksissa, syyllisyydessä ja pahimman odotuksessa, maailmankaikkeus toimittaa meille juuri sen, mitä haluamme.  Ei varmaan ole kauheasti väliä mistä päästä lähtee sumaa purkamaan. Hymyileminen, vaikkei edes hymyilytä, muuttaa energioita, ja kohta on parempi olo. Sanojensa ja mahdollisuuksien mukaan ajatusten vaihtaminen positiivisiin tuo muutoksen vääjäämättä. Hankalan tunteen kohtaaminen ja nimeäminen alkaa hälventää sitä välittömästi. Ponotus, ho’oponopono, on loistava suman purkaja. Ja ennen kaikkea selkeys tuo sitä, mihin selkeästi kiinnittää huomionsa. Ja kun alkaa valita sitä, mikä tuo eniten iloa, nostaa energioitaan ja kulkee valon tietä itsensä ja muiden hyväksi, myös planeetan ja koko universumin.

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032