Se pyörii sittenkin


Nimittäin oma elämä. Vähän on tässä helteessä tuntunut, että ikinä enää ei jaksa tehdä mitään ja olen täydellisen epäonnistunut, kun en ole saanut taaskaan, ikinä koskaan aikaiseksi sitä kaikkea, mitä heinäkuulle kuormitin. Onneksi tapahtui pari asiaa. Niin, ja siis sattumiahan ei ole, joten ilmeisesti oma enkeli kyllästyi valitukseen ja pisti tarkistamaan pari asiaa netistä. Sen jälkeen alkoi elämä voittaa.

Kun kaivelee tarpeeksi pitkän matkan sääennustuksia löytää lopulta 16 asteen lämpötiloja. Elokuun puolivälin jälkeen muistaakseni. Ne nyt kerkiävät muuttua moneen kertaan, tai sitten ei, ennustivathan ulkomaiset tämän kesäsäänkin oikein toisin kuin suomalaiset säälaitokset. Kesä on hienoa aikaa, nautin väreistä ja auringosta ja vedestä, mutta kun tulienergia menee ylenpalttiseksi, ei jaksa tehdä mitään töitä, ja sitten ahistaa. Veden kanssa läträäminen auttaa puoli tuntia, ja sitten aivot tahmaantuu taas. Kun muutenkin kasasin heinäkuulle kaiken sen, mitä en ennättänyt tehdä talvella ja vielä kasan uusia ideoita, saisi pää toimia hieman paremmin. Tuo pitkän ajan sääennuste jollain tavalla raivasi jonkin blokin pois, ja nyt jaksaa taas, kun tietää ettei tätä kauaa kestä.

Toinen, isompi, energiaa liikkeelle sysäävä asia on Leijonaportti. Aina tähän aikaan vuodesta muutaman viikon ajan tulee aivan erityistä energiaa valtavina valoaaltoina Siriuksen kautta. Ihana saada terveisiä kotoa, plus keskusauringon ja Siriuksen energioita. Mikäs sen hauskempaa sisäiselle  nörtille. Tiedättehän, että kaikki nörtit ovat joko Siriukselta tai olleet siellä opissa? Mikä tietysti selittää paljon, kun katselee tuttuja… Monelle tämä aika on hyvin intensiivistä, pakottaen toimintaan. Muutenkin tämä vuosi on ollut hyvin konkreettisen tekemisen vuosi, hevosen energioissa kun ollaan, ja nyt se taas korostuu. Ei onneksi samalla lailla kuin kesäkuun hullu hevosen kuukausi. Enemmän nyt tulee lempeäpää tukea, vaikka se voi tuntua hyvin voimakkaasti. Suosittelen kovasti tekemään ihan mitä tahansa konkreettista omien unelmien todeksi luomisen hyväksi.

Henkistä tietä aloittelijoille
Olen sentään jotain saanut aikaiseksi. Kesken kirjoittamisen olevia kirjoja on vaikka kuinka monta, mutta nyt on eka valmis! Jee!!!! Ihmiset kysyvät aina samoja kysymyksiä, joten pistin perusasioita paperille. Kirjalle tullee vielä iskevämpi nimikin, mutta alaotsikko on joka tapauksessa Henkistä tietä aloittelijoille. Siinä on, kuten nimi sanoo, asioita, mitä alkuvaiheessa kyselee, kuten mistä tietää onko maadoittunut, miten tehdään suojaus, mitä ovat yksisarviset, elementaalit, mestarit, enkelit… ja paljon muuta, aurasta, chakroista, selvänäköisyydestä ja muista lahjoista. Ilmestyy syyskuussa.

Toinen juttu, mikä on tavallaan saavutus, vaikka ei ole vielä tehty, on että aloitan 8.8 Facebookissa Kultainen Atlantis –viikon, jolloin viikon ajan tulee infoa ja vinkkejä Kultaisen Atlantiksen energioista ja niiden tuomisesta omaan elämään. Minun fb on yrityssivu, eli kaikille avoin, linkki oikealla ylhäällä.

Joten – se pyörii sittenkin. Elokuun alussa alkaa taas ihan älytön rumba, kiirus koulutuksien kanssa. Miten siinä taas niin kävikin, vaikka ei pitänyt? Uusia Atlantis-opeja, ensimmäiset Ylösnoussemus, ylösnousseet mestarit –opet, uusia enkeliopeja ja reikimaster-koulutuksen alku… Kiitos, kiitos, kiitos, yläkerta ja kaikki asianosalliset. Eikö tää matka uuteen Kultaiseen aikaan olekin mahtavaa?

Kommentit

Muita juttuja

Ystäviä, yksi eksä ja muutamia mestareita

Ihanuuksien ahdistus, eli kursseja, kouluja ja yliopistoja ja kaikki hyvin

Kristallinkirkasta