Me ollaan mestareita kaikki

Ylösnousseet mestarit ovat kyllä oma juttunsa. Rakastavia, juu, lempeitä – no, sitäkin, mutta myös napakoita ja kurinalaisuutta korostavia. Arkkienkeleistä ehkä Mikael on eniten samantyylinen kuin monet mestareista. Mikael pitää siitä, että hommat hoidetaan. Kun häneltä pyytää apua, kannattaa ensin ottaa ensimmäinen askel, tehdä jotain asian eteen, ja silloin hän tulee avuksi koko voimallaan. Olemme jo siirtyneet niin kauas anelusta ja gurujen seuraamisesta, että oma päätöstä ja aktiivisuutta edellytetään monessa. Ylösnousseet mestarit ovat omanlaistaan joukkoa, mahtavia valaistuneita olentoja, joissa kuitenkin on ainakin minusta selkeämmin yksilöllisiä piirteitä kuin enkeleissä. 

Mestareiden kanssa menee koko viikonloppu, kohta valmistuvat ekat suomenkielellä koulutetut Ylösnousemus, ylösnousseet mestarit –opettajat. Ihan on upouusi manuaalikin. Sen kanssa olikin mielenkiintoisia kuvioita – sanotaan nyt vaikka niin, että enpä ennen tiennyt, että osaan kääntää saksasta suomeksi... Printteri temppuili, ja kaupasta tuli vääränväristä mustetta, ja kaikenlaista muuta… Mutta pikku ryppyjä tuo kaikki, huikeissa energioissa mestareiden kanssa täällä pyöritään.

Oman elämänsä mestarointia on yläkerrasta korostettu aika tavalla viime aikoina. En ymmärrä miksi ne jatkuvasti nalkuttaa siitä, että pitää asettaa itsensä ensin, ja pitää huolta itsestään ja järjestää aikaa rauhoittumisille. Tai ehkä tarkemmin sanoen en halua ymmärtää:). Viivin ja Wagnerin Wagner (se sika), sanoi ettei halua rukoilla, koska jos se toteutuu, vastuu siirtyy itselle. Onkohan monen muunkin este?

Luin juuri Diana Cooperin Venus-kirjan, ja se lähti jo lainakierroksellekin. Nauroin monessa varmaan kirjoittajan mielestä väärässä kohdassa, kun tuli niin elävästi mieleen englantilaiset koiriensa kanssa. Enkeliasiaakin kirjassa oli, vaikka ei kovin paljoa uutta ainakaan minulle. Aura- ja energiakuvaukset olivat minusta hienoja, kuten vaikka miten sadevesi muuttuu, kun sen siunaa. Pitänee omia kirjasta joitain käytäntöjä itsellensäkin.

Kommentit

Muita juttuja

Ystäviä, yksi eksä ja muutamia mestareita

Ihanuuksien ahdistus, eli kursseja, kouluja ja yliopistoja ja kaikki hyvin

Kristallinkirkasta