Miesten vuoro, ja kirjojen

Joku buumi on selkeästi menossa. Tai ehkä paremminkin käännös tapahtunut. Minä, ja kuulemma monet muutkin opet, olemme havainneet että miehiä alkaa saapua sankoin joukoin kursseille tai ainakin kysellä asioista. Hmm. On se outoa. Aina välillä vaan tuntuu, että lähetys ja vastaanottaminen ei  kohtaa, miehet kun vaan on niin eri lajia. Hyvä, että on muutamia hyviä miesopejakin.

Eilen tupsahti kirjapainon paketit. Ensin olin ihan innoissani, sitten en uskaltanut avata kun jännitti niin paljon, ja sitten tietysti harmitti kaikki kaksi kirjoitusvirhettä mitkä heti bongasin. Nyt kun vielä saisi sen tilaussysteemin aikaiseksi, mutta kirja on valmis ja tilattavissa. B5 (=vähän isompi koko), 96 sivua, hinta 22 e plus postikulut, jotka pitää tarkistaa. E-versiot on nekin jo ihan juuri kohta ladattavissa. Jos nyt joku innokas haluaa sähköpostin kautta tilata oman kappaleensa, sen voi tehdä.

Olen ahkeroinut Sacred Sound –kurssin matskun kanssa, ja alan kohta olla niin innoissani viikonlopun kurssista, etten pysty keskittymään mihinkään muuhun. On se ihan ihmeellistä, mihin kaikkeen ääni pystyy. Mildred tulee monien mutkien kautta torstaina, ja sitten se on sitä melkein viikon. Kiitos, kiitos, kiitos, olen tavattoman onnellinen tästä tulevasta kurssista jo nyt.

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032