On se vaan jännää

Kun alkaa asiat toteutua nimittäin. Vaikka kuinka ajattelee jotain asiaa, ja tekee sitä konkreettisesti, lopullisen toteutumisen kynnyksellä alkaa vähän hermostuttaa. Nyt on oma eka henkinen kirja menossa painoon, vain viikon myöhässä. Olisi varmaan paljon helpompaa, jos käsikirjoituksen voisi vain lykätä jollekin kustantajalle, mutta kun itse on myös taittaja, kuvittaja ja kustantaja, on pikkuisen painetta.  Sanoin tarkoituksella eka henkinen, sillä joitain muita läpysköitä on tullut joskus kirjoiteltua. Niissä ei tarvinnut huolehtia muusta kuin kirjoittamisesta. Paljon helpompi. Julistin kaikille, että syyskuussa se ilmestyy, mutta lause on kääntynyt muotoon syyskuussa painoon, ja ulos kuun vaihteessa.

Painetta tuo myös se, että tämä asia on minulle itselleni erittäin merkityksellinen. Monta vuotta olen halunnut tehdä myös omia juttuja enkä aina vain opastaa toisia, mutta olen aina siirtänyt omat asiat syrjään. No, nyt on eka sitten viittä vaille valmis. Silti omatunto kolkuttaa, kun olis noita oikeitakin töitä… 

Ylösnousemus, ylösnousseet mestarit -opettajakoulutus oli viikonloppuna. Jännää sekin, sillä myös näiden opekokelaiden kanssa, aivan samoin kuin edellisten, tuttavuuteen tupsahti uusi mestari, jonka kanssa kaikki olimme hiukan ymmällämme kuka ja mikä hän on. Kyllä se sitten siitä selvisi. Viiden pisteen vihje: Kuka pelätyn kung fun taitaa… :).

Olen tässä kaiken keskellä suomennellut Sacred Soundin matskua. Siinä on vaan se ongelma, että en malta olla kokeilematta asioita ja olen muutenkin niin innoissani, että sitten ei tule mentyä nukkumaan. Aamut on olleet sitten mielenkiintoisia, kunnes taas ollaan energiavirrassa eikä väsymystä edes muista eikä koe. Ja sitten sama uudelleen…

Joensuun Kultainen Atlantis ja Atlantiksen enkelit -kurssipäivä on 16.11, paikka ihan Joensuun keskustassa. Siellä on jo joitakin ilmoittautuneita, mutta lisää mahtuu, kiitos. Nyt sitten pähkäilen sitä pitäisikö lauantaille virittää joku juttu kanssa, vai olisko paikan päällä pelkän sunnuntain. No, kylläpä yläkerta kertoo jossain vaiheessa. Ihana kuitenkin päästä Joensuuhun pitkästä aikaa, ja aivan mahdottoman ihana pitää Kultaisesta Atlantiksesta kurssia. Se kun vaan on niin mahtavaa energiaa, ja harjoitukset on aina hauskoja. Atlantiksen enkelit ovat aivan oma juttunsa, kauneimpia ja mahtavimpia enkelimaailmasta, ja nyt täällä taas, tekemässä yhteistyötä niiden kanssa, jotka edistävät uuden kultaisen ajan tuloa. Tiedossa on siis aivan huikeat energiat, iloa ja leikkiä ja oman Kultaisen Atlantiksen elämän taitojen elvyttämistä. Mahtavaa!

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032