Ei jaksa synkistellä – alan tehdä kalenteria


Aloin kirjoittaa tätä postausta ihan muusta aiheesta, viime aikoina ihmisiä kuulemma vaivanneesta ongelmavyyhdestä. Yksi ja toinen on kertonut ihan oudoista hankaluuksista, elämä takkuaa ja epäreiluja, yllättäviä ja käsittämättömiä ongelmia on kuulemma ilmaantunut. Arkkienkeli Mikael minusta noista puhui yhdessä kanavoinnissa, samoin Metatron jo viime vuonna.

Mutta sori, en nyt jaksa olla onneton, sillä olen autuaallisen innoissani ja pompin ilosta ja innostuksesta, enkä nyt oikein pysty ottamaan osaa. Sen verran kumminkin, että minusta tuon energiajakson pitäisi nyt olla ohi, ja elämän tasapainottua. Ymmärtääkseni monilla on nyt se vaihe, että omanlainen elämä on ajatuksissa, mutta mieli vielä pyörittää kaikenlaisia syitä miksei se onnistu. Eli ollaan siinä vaiheessa, että ole onnellinen tai itke ja ole onnellinen.  Kuten kaverille sanoin, mitä jos antaisit olla. Älä mieti ratkaisuja, sano enkeleille, että et ymmärrä, etkä pysty nyt tekemään ratkaisua, joten nyt voisi auttaa, kiitos. Antautuminen ja asian antaminen yläkertaan auttaa aina, mutta se pitää tehdä aidosti. Kyllä sitten taas huomenna voi hermoilla, jos ihan välttämättä haluaa.

Se asia miksi olen lentoon lähdössä ja hypin ja pompin, on oma kalenteri! Tai jos laajemmin tarkastellaan asiaa, omien pitkään päässä pyörineiden ideoiden ja toiveiden toteuttaminen. Olen aina halunnut tehdä kalenterin, ei seinäkalenteria vaan semmoisen kirjamallisen. Ihan outoa, tiedän, mutta minkäs teet. Se ei vain ole mitenkään järkevää, sillä painatus on kallista, eikä nyt muutamaan kappaletta kannata muutenkaan painattaa. Siis tietysti sitä pitäisi saada jakoon muillekin.

Eilen tuli taas asia puheeksi juuri valmistuneiden yksisarvisopettajien kanssa, ja aloin tänään soitella alan tutuille ja tutkia juttua. Aloin jo haudata haavetta taas kerran vuodeksi, mutta sitten jostain syystä (kiitos, enkelit) päähän pälkähti yksi ulkomainen painolaitos, ja kas vain, asia on toteutettavissa. Olen innoissani, onnellinen ja täynnä iloa ja kiitollisuutta. On todella, todella, todella ihanaa saada tehdä sitä mitä haluaa ja mistä nauttii. Paitsi että pitäisi tehdä ihan muuta, mutta nyt ei jaksa välittää. Joskus sitten.

Eli marraskuussa ilmestyy enkelikalenteri vuodelle 2015, A5-kokoinen painettu kirja viikkoaukeamilla, jossa on enkelien energiaa ja viestejä ja ties mitä muuta ihanaa sinne keksinkään.  Hinta tulee olemaan ehkä noin 15 e, en ole ihan varma vielä paino- ja rahtikustannuksista, voi heittää kumpaan suuntaan tahansa euron pari.

Niin, ja kuvassa on eilen tehtyä yksisarvisten kristalliuutetta. Jospa sen energia välittyisi näin kuvankin kautta:)

Kiitos siipiveikot, elämä on ihanaa!

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032