Ihania hommia

On muuten aivan tajuttoman ihanaa, kun rakastaa sitä, mitä tekee. Olen tuntenut niin suurta iloa ja innostusta graafisen puolen ohjelmista ja sisällönhallintajärjestelmien plugineista, että olen kirjaimellisesti hyppinyt ilosta. Suomennettuna siis on ollut kivaa tietokoneen ääressä:). 

On ollut myös todella mukavaa, kun on saanut muutaman päivän keskittyä rauhassa tekemään asioita, jotka ovat odottaneet liian kauan, kuten nettisivujen teknistä päivitystä yms. Tässä on vaan käynyt niin hassusti, että kun olen siirtänyt juttuja, kun ei ehdi, tekniikan maailmassa kaikki on mennyt hurjaa vauhtia eteenpäin, kuten tavallista. Ja nyt haluaisin pistää kaikki uusiksi, kun on niin paljon parempia juttuja tarjolla kuin omaan vähän yli vuoden vanhaan systeemiini sopivat. Eikö ollut joku sanonta aasista ja monista heinätukoista?

Toinen asia, mistä olen ollut innoissani, on numerologia. Kun nuo tuolta yläkerrasta ovat toistuvasti nalkuttaneet asiasta, olen alkanut kokoilla omia muistiinpanoja ja kurssimatskuja ynnä muuta, ja alkanut hahmotella kirjaa asiasta. Taas tietysti päästiin ongelmiin, kun asiaa on niin paljon… Kaveri tuossa yksi päivä vielä kertoi numerologiakirjasta, josta oli tykännyt. Olen aina pitänyt juuri sitä kirjaa melko avuttomana tapauksena, ei mitään kunnon asiaa. Nyt sitten sain ahaa-elämyksen, kun kaveri selitti, että juuri siksi hän piti siitä, sopi aloittelijalle.

Oisko tuosta nyt sitten tehtävä johtopäätös, että hillitse itsesi, ja kirjoita mieluummin kaksi kirjaa? Siinä voisi tietysti olla ajatusta. Koska numerologia on loistavan hyvä apukeino oman elämäntehtävän ja sielunsuunnitelman ymmärtämiseen, voisi olla parempi, jos aloittais helposti, että ihmiset pääsevät jyvälle. Sitten voisi kirjoittaa lisää yksityiskohtaisemmista tavoista ymmärtää itseään, elämäänsä ja kanssaihmisiään. No, ehkä. Se kun kaikki on minusta tietysti aivan perusjuttuja…

Kolmas innostava juttu on Diana Cooperin orb-tiimi, jossa riittää ihan kiitettävästi vapaaehtoishommia. Suurin osa sinne lähetettävistä kuvista ei ole orbeja nähnytkään, vaan kyseessä on kameran linssin heijastuksia. Nekin ovat tietysti kauniita, ja monessa on selkeästi aistittava energia. Sitten kun tulee oikeita orbeja, niissä on huikea energia. On myös mukavaa, kun siellä on joukossa myös suomalaisten lähettämiä kuvia, ja ainakin minulle asti tulleet ovat ihan aitoja tapauksia. Mikä todistaa sen ajatukseni, että meillä täällä on henkisistä asioista kiinnostuneiden energia korkeampi kuin monessa muussa paikassa. Niinhän sen pitää ollakin, jos kerran Suomi on ainoa maa, joka nousee maana viidenteen ulottuvuuteen.

Kyllä sen näkee myös uutisista, jos osaa lukea. On mielenkiintoista miten eri tavalla ihmiset lukevat samoja uutisia. Minä näen paljon merkkejä kohoavista energioista, Atlantiksen ajan osaamisen paluusta ja muusta, joka tuo uuden kultaisen ajan lähemmäs. Jotkut taas keskittyvät vain negatiiviseen ja pelkoihin perustuviin asioihin.

Kaikki asiat perustuvat joko rakkauteen tai pelkoon. Ei ole mitään muuta. Se, mihin keskität huomiosi, lisääntyy, joten vaikka osa uutisista saa sydämen särkymään ja ahdistuksen nousemaan pintaan, asianosaisille voi lähettää enkeleitä ja muistaa, että kaikki tulee esiin puhdistusta varten. Me olemme menossa uuteen kultaiseen aikaan, eikä mikään imperiumin vastaisku tai kollektiivinen pelko voi sitä estää. Asiat vain voivat mennä hankalasti tai helposti. Valinta on meidän.

Kommentit

Muita juttuja

Kirkkauden kääntöpuoli

Kiitos Diana ja Merlin, oli kivaa

Kristalligridi täysikuun kunniaksi