On aikoja elelty

Ainahan ihmisiltä on kuulunut ihmeellisiä juttuja, mutta nyt kaikkea tapahtuu nopeasti, jatkuvasti ja voimalla. Ei kaikilla, mitä sitäkin mietin, mutta hyvin monella. Tuttu koululääketieteen työntekijä kertoi sairaalan sattumista, ja ihmetteli mitä on menossa. En ihan varma ole itsekään mistä kaikki johtuu, mutta veikkaan auringonpurkauksia, joita nyt on ollut todella voimakkaasti. Myös pimennykset totta kai tuovat aina oman energialatauksensa.

Toisaalta mietin sitäkin, että vaikka onkin kiva, tai no joo, hyvä, ehkä, tietää mitä on menossa, tietäminen voi estää asioiden oivaltamisen ja hyödyn. Jos vaan odottelee, että tämäkin menee ohi, ei välttämättä kiinnitä huomiota siihen, mitä itselle tapahtuu, oireet ja esiin nousevat asiat sysää vain syrjään, koska ne johtuvat vain auringonpurkauksista.  Vähän sama kuin astrologia ja numerologia. Jos tuijottaa koko ajan siihen, mikä päivä on menossa ja mitkä energiat vallitsevat nyt, luottaa tulkintoihin eikä omaan sisäiseen tietoonsa ja hyöty voi jäädä saamatta ja asian löytää edestään toisenkin kerran.

Itse yritän kovasti ymmärtää toistuvia tapahtumia elämässäni. Luulin jo, että tiedän mistä on kyse, mutta nyt en ole ihan varma. Jos olisin tajunnut oikein, ei asia enää toistuisi. Enkä kyllä ainakaan kokonaan allekirjoita Mäntsälän prinsessan tulkintaakaan – terveisiä:). No, eipä kai muuta ole tehtävissä kuin elää eteenpäin, ja yrittää selviytyä parhaansa mukaan.

Pidin päivän vapaata ja kävin Iisalmessa. Minulle se on aina hyvä reissu, vaikka tällä kertaa jouduinkin ilmeisesti Kiuruveden puolelle. Sitä ei aina tiedä mistä itsensä löytää.  Vettä piti tulla koko päivän, mutta saatiin nauttia ihanan kirkkaasta, aurinkoisesta päivästä ja upeasta auringonlaskusta. Reissu myös muutti minun tulevaisuuden suunnitelmiani, vaikka en ole vielä varma miten itse siihen suhtaudun. Luultavasti positiivisesti ehkä.

Ihania asioita on onneksi tulossa, Lontoota ja Joensuuta ja enkeliopeja ja Atlantista ja omien hommien, kalenterin ja numerologiakirjan tekoa. Plus lisäksi monenlaista muuta puuhaa muille ihmisille, jotka nekin suurimmaksi osaksi ihan ok. Alan vähitellen saada ensi vuoden päivämääriäkin kohdalleen, opettajakoulutukset ensin, ja sitten muita. Edelleen jostain syystä Lahti pyörii päässä, mutta voipi liittyä myös tapaamiseen, jota sinne suunnitellaan. Mildredin kanssa sovitaan Sacred Sound päivämäärät ihan tuota pikaa kun tulen takaisin Englannista. Hän tulee joka tapauksessa, ja veikkaan paikaksi Lahtea ja ajaksi huhtikuun loppua. Jee.

Kommentit

Muita juttuja

Kirkkauden kääntöpuoli

Kiitos Diana ja Merlin, oli kivaa

Kristalligridi täysikuun kunniaksi