Nysse tulee - enkelikalenteri!!!!


Kyseessä ei siis ole oma bussi (vautsi, se vasta ois…), vaan ihanainen oma enkelikalenteri. Jee!!! Painosta sanottiin, että ihan kohta puoleen kalenteri on täällä, eli suomennan sen niin, että joulukuun ekalla viikolla ois mahiksia saada jakeluun. Pistän sen myyntiin myös omille sivuille, kun ennätän. Painos on tosi pieni, joten kannattaa tilata ihan heti vaikka sähköpostilla, jos tämän ihanuuden itselleen haluaa.

Kalenteri on ihan normaali viikkoaukeamalla oleva kalenteri, ynnä 2015 ja 2016 aukeamana ja pari sivua muistiinpanoille. Joka viikolle oma enkelijuttu, ja muutama selitys mikä energia missäkin kohtaa on vahvoilla, mutta tämä ei ole mikään runoilukalenteri, jossa olisi pitkiä selityksiä enkeleistä. Ihan tavis kalenteri, enkelimausteilla ja siunauksilla. Siksi, että halusin sen tehdä saadakseni itselleni mieleisen, ja ehkä jaella muutamalle muullekin. Sivuja 124, A5, kannet värilliset, sisus mustavalkoinen, hinta 14 e plus postikulut 3 e.

Uskomattoman paljon tuo teetti työtä. Niin paljon, että taidan ensi vuonna aloittaa ajoissa (joo, kun näkis…), ja tehdä toisen version, kun ois valmis pohja mitä muutella.  Olen todella mielissäni tästä, sillä kuten sanoin, olen aina halunnut tehdä kalenterin. Outo mielihalu, mutta ihana kun sai toteuttaa sen.

Enkeliviikko
Facebookin enkeliviikko oli ja meni. Ihan kivasti vieraili porukkaa, kiitos kaikille. Ja kiitos tietysti enkeleille ja arkkienkeleille, jotka jaksoivat tsempata, kun alkoi vauhti hiipua tässä kiiruussa. Mitähän seuraavaksi teemaviikoksi keksitään? Tai ehkä väärin muotoiltu kysymys, sillä otsikoita on, sisältö uupuu monestakin ideasta. Nimittäin teemaviikkoa voisi pitää vaikka Biz&Angels-teemalla, miten kohennat työ- ja bisnesasioita enkeleiden kanssa. Tai numerologiasta, helpot askeleet itsen ja lähimmäisten ymmärtämiseksi. Tai yksisarvisista. Tai ylösnousseista mestareista, tai ehkä paremminkin ylösnousemuksesta. Tai sieluntien kulkemisesta. Tai… ideoita riittää. Valinta se aina vaikeaa on.

Kommentit

Muita juttuja

Kirkkauden kääntöpuoli

Kiitos Diana ja Merlin, oli kivaa

Kristalligridi täysikuun kunniaksi