Toisten mielen juttuja

Sain eilen ahaa-elämyksen, vai oisko ollut peräti valaistuminen. Hevosen vuosi on ollut vielä normaalia kiireisempää, ja omat asiat ovat saaneet väistyä toisten maailmojen pelastamiselta, ja tuntuu, että loppua kohti vain hullummaksi menee. Nynny mikä nynny, ei osaa laittaa rajoja.

Olen nyt kuunnellut ja myötäelänyt aika monen ihmisen elämän ongelmia, ja yhtäkkiä eilen tajusin, että hei eihän se noin ole. Jostain syystä olin unohtanut katsoa asioita korkeammasta perspektiivistä, otin vain jutut niin kuin ne kerrottiin, ja hain apu- ja ratkaisuehdotuksia vain siitä todellisuudesta ja laittelin energioita ja enkeleitä pohjautuen vain siihen todellisuuteen. Ja siitähän tulee vain lyhytaikaista helpotusta, kun taas korkeammalta katsoen näkee laajemmin, ja apukin on parempaa. Totta kai enkelit ja muut yläkerran apurit auttavat aina korkeimmaksi parhaaksi, mutta jos pyytää väärää asiaa, ei mee ihan kohdilleen. Kiitos taas, arkkienkeli Gabriel ja yksisarviset, joiden kanssa on yötöitä tehty nyt muutamana yönä. Selkeys on kyllä mainio juttu.

Myös yhden Diana Cooper Foundationin italialaisen open sähköpostiviesti havahdutti. Koulussa on isot muutokset, joihin olen suhtautunut lievästi sanottuna niin, että voi itku, lisää hommia… Franzeska näki heti piileviä mahdollisuuksia ja toi esiin uusia ideoita, joka on tietysti se oikea suhtautumistapa muutoksiin. No, kyllä minäkin tästä, kun alkaa tuo mieli jo vähän järjestyä. Ja ehkä ne lisähommatkin voisi ottaa kevyemmin, ja yrittää suhtautua kulttuurien tuomiin erilaisiin aikakäsityksiin vähän rennommin. Vähän on tuossa vielä opettelemista, mutta ehkä se siitä.

Nuo koulun muutokset tuovat mukanaan luultavasti myös muutoksia minulle. Tuntuu vain siltä, että asiat on päätetty jossain muualla, kaikki edellyttävät, että otan seuraavan askeleen, enkä ole itse siitä ollenkaan varma. Se on tää indigo-energia, en halua asiaa, jonka joku toinen haluaa minun haluavan. Vaikka haluaisinkin. En halua, ettekä voi pakottaa mua:). Tuota pitää tässä joulun pyhinä vähän mietiskellä. On hullua, että esiin nousee asia, mitä ajattelin joku vuosi sitten, ja halusinkin silloin. Nyt, kun ei kovin hirveesti innosta, se olisi tarjolla. Onkohan se laajempikin juttu, kun et ole kiinnittynyt asiaan, se voi ilmaantua?

Oikea mietiskelyn aihe tässä on tietenkin se, onko tarjolla oleva asia korkein ja paras vaihtoehto minulle ja kaikille. Ehkä ei, vaikka kaikki muut asiaan liittyvät niin luulevat. Kun saan tuon indigo-pyristelyn rauhoittumaan, voin suhtautua asiaan neutraalimmin, ja kuullakin opastusta, jota ylhäältä annetaan. Ratkaisu täytyy silti tehdä ihan itse, sanokoon siipiveikot mitä tahansa. Vaikka onhan se totta, että jos Gabriel, Kumeka ja Metatron jotain painokkaasti sanovat, niin en minä kovin paljon vastaan pistä, korkeintaan jupisen itsekseni. 

Olen nyt viikon ollut kirjoittamassa tänne juttua  joulun ja vuodenvaihteen energioista, mutta ei synny. Tajusin senkin eilen. Ei voi kirjoittaa kunnollista asiaa näissä energioissa, ensin pitää itse olla siinä virrassa ennen kuin tajuaa kunnolla mitä on menossa. Joten joulunajan postaus tulee ensi viikolla, juuri ennen joulua. Jouluvalmisteluihin liittyen tulikin mieleen, että kaikkihan varmasti muistavat, että joulun enkelit ovat oma porukkansa enkelien joukossa, ja heidät voi ja kannattaa pyytää tietoisesti mukaan kaikkeen oman joulun valmisteluun, mitä ikinä se sisällään pitääkin.

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032