Uutta elämää

Joulu on ollut melkoisen energiallista aikaa. Uusi kuu ja talvipäivänseisaus tuntuivat aivan ihanilta, rakkaudelliselta uuden alulta. Jouluna siihen ei taas kiinnittänyt mitään huomiota kaiken keskellä, ja nyt on jostain syystä vaikea palauttaa kaikkein hienointa tunnetta takaisin. Uudessa ollaan, se on selvä, mutta en tiedä miksi osa toiveikkuudesta ja ilosta jo häipyi. Voipi olla tietysti ihan silkkaa väsymystä, uni on ollut taas harvinainen luonnonvara, jota ei ole juuri täällä näkynyt. Odotan mielenkiinnolla tekeekö vuoden vaihtuminen minkäänlaista muutosta.

Olen alkanut työskennellä vihdoin enemmän numerologiakirjan kanssa. Hassua, että jossain vaiheessa olin heittää koko numerologian pois, koska olin niin kauan tehnyt sitä. Onneksi sitten taas joku yläkerrasta kolautti päähän, ja tajusin, että numerot ovat energiaa, ja niitä voidaan ymmärtää ja käsitellä myös energiatasolla. On se vaan niin eri juttu kuin joskus, vaikka vieläkin vähän suhtaudun epäillen joihinkin juttuihin, mitä ylhäältä ehdotetaan.

Vuosikirja 2015
Vuosikirja 2015 on valmiina nettisivuilla ladattavaksi pientä maksua vastaan. Jos Paypal ei innosta, siellä on myös tilauslomake, jolla ihanuuden saa itsellensä pankkimaksun kautta. Vuosikirjan avulla voi selkiyttää oman elämänsä luomista. Sen teema on uudenlainen elämä, sillä olen aivan varma, että kyseessä ei niinkään ole enää uuden elämän luominen, vaan jo luodun uuden tuominen konkretiaan. Me olemme kaikki työskennelleet elämämme parantamiseksi ja energiamme kohottamiseksi, kukin omalla tavallamme, ja nyt sitä parempaa elämää sitten pitäisi alkaa elää. Joskus tulee vaan tehtyä asioita vanhasta muistista entiseen tapaan, ennen kuin herää siihen, että hei, eihän mun näin tarvi enää tehdä… Siinä voi auttaa vuosikirja, tai muuten vaan uskomustensa tarkasteleminen.

Sain todella ihanaa palautetta tänään ihmiseltä, joka on silloin tällöin hoitoja ja kanavointeja ottanut minun kauttani. En kyllä ihan kaikkea kuitenkaan ota ansiokseni, sillä itse hän on työn tehnyt ja muuttanut elämäänsä. Hoito ja kanavointi ovat voineet antaa lisäenergiaa ja vahvistusta omille ajatuksille, mutta koskaan niiden varaan ei pelkästään voi elämäänsä rakentaa. Hienoa kuulla, miten paljon asiat ovat muuttuneet aika lyhyessä ajassa. Ja parasta tietysti se, että paras on vielä edessä, sillä parempaanhan me kaikki olemme menossa. 

Moka kalenterissa
Laitoin viestiä kaikille enkelikalenterin tilanneille siitä, että pääsiäinen lipsahti jostain syystä eri kohtaan. Viestissä on myös vaihtoehtoja asian hyvittämiseksi. Jos olet kalenterin onnellinen omistaja, etkä ole saanut sähköpostia asiasta, ota yhteyttä, kiitos.

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032