Numerologiasta oivallusta

Eka kurssimatka tälle vuodelle on sitten suoritettu. Kyllä tuo maailma näyttää erilaiselta, tai täsmällisemmin sanottuna energia tuntuu erilaiselta eri puolilla maata. Eron huomaa selkeästi, kun alkaa laskeutua etelämmäs, ja taas kerran paluumatkalla huomasin, että Jyväskylässä on puolensa.

Mäntsälän prinsessa ja puolisonsa pitivät minusta hyvää huolta, ja kaikki oli Hesassa niin valmista, että open ei tarvinnut kuin ilmaantua paikalle. Varsinaista luksusta! Ja kaikki varmaan muistavat, että luksus tulee sanasta lux, valo:). Numerologiakurssi oli juuri sitä itseään, paljon asiaa ja energiaa, myös ahaa-elämyksiä ja oivalluksia. Varmasti jokaisella kestää hiukan, ennen kuin todella sisäistää mitä kaikkea tällä tiedolla sitten voikaan tehdä. Kyllä se siitä:). Sain myös apua ja vahvistusta kirjan teemoille. Se oli hienoa, vahvisti omia käsityksiä ja auttaa saamaan kirjan valmiiksi.

Menomatkalla Lahdessa vaihdoin autoa, ja seisoskelin linja-autoasemalla. Otin kuvan, ja sitten protestoin enkeleille, että ei voi olla totta, ei yhtään orbia, mitä tää tämmönen peli on. Ja sitten otin seuraavan, ja olinkin vähän ällistynyt. Kiitos yläkerran kaverit, sain hienon kuvan, vaikka olenkin hiukka ymmälläni.

Nyt kiireesti laittelemaan upouuden enkelietäkurssin matskua nettiin, että innokkaat ilmoittautujat pääsevät aloittamaan 22. päivä. Ja sitten miljoona muuta kiireellistä tai äärimmäisen tärkeää tai muuten vain odottavaa asiaa, eli kyllä tää hevosen viimeinen kuukausi on ihan samaa laukkaa kuin alkukin. Kohta alkaa vuohen vuosi, enkä osaa yhtään kuvitella mitä se pitää sisällään. Siis minulle, helpompi on aina nähdä muille. Jos vaikka kirjoittais, ja vähän kirjoittais lisää, ja vaikka piirtelis ja kaivais maalausvälineet esiin, ihan varmuuden vuoksi. Ja sitten vois vähän kirjoittaa. Nimittäin minulle on annettu lista nimistä ja aiheista, jotka pitää saada julki ASAP, niin pian kuin mahdollista, joten pitää vissiin viilata kynnet, jotta naputtelu sujuu helpommin.

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032