Oletko antanut luvan?

Kuopion kaveri soitti, ja kysäisi hankalan kysymyksen. Puhuttiin miesasioista, ja hän kysyi olenko antanut itselleni luvan antautua rakkaudelle. No en, en ole antanut. Yritän järjellä miettiä. Ja sehän on tietysti tajuttoman tehokasta näissä asioissa, tai missä tahansa. Järki on mainio kapistus, mutta sen kanssa menee helposti metsään. Usein nimittäin se, mitä nimitämme järjeksi, onkin uskomuksia ja pelkoja. Kiitos Luoja näistä kavereista, jotka pistelevät peilejä eteeni ja kysyvät hankalia kysymyksiään.  Jos – ja tämä on suuri jos – aion asiassa edetä, on helpompi, kun tajuaa mistä homma kiikastaa.

Oikeus olla hölmö
Olen taas pyöritellyt päätäni lukiessani kolumneja ja muita juttuja, ja ennen kaikkea niiden kommentteja. Missä vaiheessa tuli yleiseksi käytännöksi näyttää, että ei osaa lukea?  Luetun ymmärtäminen on taitolaji, juu, tiedän. Silti joskus vähän nostattaa kulmakarvoja, kun huomaa, että kommentoija ei oikeasti ole katsonut kuin korkeintaan otsikon tai pari lausetta, tai ei ainakaan ymmärrä lukemaansa.  Jokaisella on oikeus olla ihan niin hölmö kuin haluaa, mutta en tajua sitä, miten nämä ihmiset sen niin auliisti näyttävät maailmalle. Oisko siitä jotain opittavaa? Uskallan näyttää sen, kuka olen  vaikka se muista näyttäisi kuinka idiootilta, ja tuon tunteeni julki. Hmm. 

Tai niin no, ei ne kaikki jututkaan aina ihan korkeimmasta näkökulmasta ole katsottu. Tai ehkä tämä kulmien kohottelu johtuu ihan siitä hoidosta, jonka koekaniinina itse olen. Lahjakas refleksologini on opiskellut uutta hoitoa, jota saan olla ekojen joukossa vastaanottamassa. Siinä käydään läpi sisäelimiä, ja niihin jumittuneita asioita, kuten tunteita. Ja niitähän piisaa. Olenkin tässä miettinyt pitäisikö perustaa Mulla ei ole kivaa enkä halua että kellään muullakaan on -päivä. Auttaisiko kaikkia asianosaisia? Hoidon kesto on kahdeksan viikkoa, joten sarkasmia taitaa valitettavasti olla tiedossa vielä lisää, sori.

Pupusten kanssa testissä
Kiitos kaikille, jotka ilmoittauduitte testihenkilöiksi. Sähköposti on lähtenyt kaikille, jotka ennättivät ilmoittautua ajoissa. Osan kanssa on hommia jo tehty, ja odotan mielenkiinnolla mitä perästä kuuluu. Minulla on ollut melkoisen huikeita hetkiä, joista sitten tulee infoa osallisille hiukan myöhemmin. Jos tämä homma lähtee sujumaan niin kuin oli tarkoitus, tarjolle tulee upouusi juttu jumitusten poistamiseen.  Ja kun tämä on nähty, pääsen testaamaan toista juttua, joten testihenkilöitä saatetaan tarvita kohta lisää.

Tämä savolainen geeniperimä on joskus vähän hankala, kaikki kun voi olla tai voipi olla olematta. Tai ehkä se on paremminkin seiskaluonnetta. Sanoo kuka hyvänsä mitä hyvänsä, seiska on sitä mieltä, että onpa mielenkiintoista, mutta haluaa silti testata ihan itse. Näissäkin hienoissa hoito/putsausjutuissa näen kyllä, että toimii, mutta ennen kuin olen itse ihan varma, en voi asiaa jaella.

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032