Puolesta vai vastaan – ihan sama

Kiinnitti huomiota lehtien otsikointi Pariisin isosta mielenosoituksesta. Terrorismia vastaan. Hetken jo ajattelin, että ei Herran tähden, puolitoista miljoonaa ihmistä aikoo antaa energiansa terrorismille. Sitten luin jutun tarkemmin, ja itse asiassa mielenosoitusmarssi on rauhan puolesta ja kuolleiden muistoksi. Ihan eri juttu.

Todella, todella, todella kovasti toivoisin, että asioita vastustavat ihmiset ymmärtäisivät energian käyttäytymistä. Mihin kiinnität huomiosi, sitä saat. Jos olet jotain vastaan, kiinnität huomiosi siihen, ja annat asialle lisää energiaa. Jos olet jonkun asian puolesta, sen energia vahvistuu. Kaikki varmasti muistavat, mitä äiti Teresa sanoi: Ei sotaa vastaan vaan rauhan puolesta.

Ei se tietysti aina arjessa omissa pikkujutuissa mene ihan niin, kyllä sitä tulee vastustettua välillä jotakin, tai ainakin kannettua huolta, ja siis lisättyä energiaa siihen, mitä ei soisi olevan. Parempaan päin ollaan siinä kyllä menossa, ponotus on mainio työkalu tässä asiassa. Hei, aatelkaas miten ois mainiota, jos kaikki puolitoista miljoonaa marssijaa samalla ponottaisivat… vautsi. Tai rukoilisivat tai lausuisivat mantraa. Joka  tapauksessa pääasia, että valtava määrä ihmisiä kävelee yhdessä rauhan puolesta, loistava juttu!

Numerologiaa
Olen kirjoittanut numerologiakirjaa ja valmistellut hiljalleen ensi viikonlopun numerologiakurssia. Löysin vanhoista kirjoistani vallan mainioita juttuja, joilla aion huvittaa myös kurssilaisia. Yksi edelleenkin minusta hauskimmista jutuista on etsiä kadonneita esineitä numerologian avulla. Itsellä kun nyt ei satu olemaan hukassa mikään, olenkin käyttänyt menetelmää saadakseni tietää missä on mm. tuleva autoni. Kuulemma kaupassa:).

Pari vuosisadan oivallustakin ilmaantui. En ymmärrä miten olen voinut parikymmentä vuotta ajatella omasta kartastani, että siitä puuttuu tietty numero. Ei muuten puutu! Tämä on minusta tosi mystistä, nimi ei ole muuttunut mihinkään, vaan jostain syystä en ole nähnyt tai tajunnut yhtä kirjainta, eli numeroa. Joku syy sillä varmasti on ollut, mutta ihan vielä en tajua. Toisaalta helpotus, sillä nelosen puuttuminen on hiukka hankala juttu, jos aikoo pitää edes jotakin järjestyksessä. Eikä se nyt sitten puutukaan. Outoa…

Toinen oivallus liittyy nimeen, ja sitäkään en ole tajunnut pariinkymmeneen vuoteen. Olen miettinyt aikanani moneenkin otteeseen yhtä miessuhdetta, mikä mättää kun ollaan ja ei olla ja olis jos olis ja niin edelleen. Paitsi että nyt tietysti ymmärrän, että tuo on selkeästi karmasuhde, venyy, vanuu eikä tiedä olisko vai ei, ja nyt  tajusin myös yhtäkkiä sen, että hei, kun me tavattiin, olin eriniminen.  Se oli niin iso oivallus, että muutti montaa asiaa. Ei ihme että on ongelmia, kun tutustumisen jälkeen toinen muuttuu täysin eri ihmiseksi. Aatella, niin sitä valaistuu tässä vähitellen.

Uskomusten putsaus
Olen tehnyt ydinuskomusten muuttamista jo aika isolle määrälle ihmisiä. Palaute on ollut hienoa, joten ilmeisesti tämä taivaasta tipahtanut menetelmä todella toimii. Kun saan loput testiporukasta käytyä läpi, asia tulee yleiseen jakeluun. Testasin tietysti myös omia juttuja, ja itse asiassa tuo miessuhteeseen liittyvä oivallus tuli samana iltana kun tein putsausta asiaan liittyen, kera valtavan vapautumisen tunteen. Ja laulunpätkän:  Ne ei tahdo mua, ne tahtoo Ingalsin Lauran…:).

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032