Unelmista totta, eli hommat julki ja muuta ihanaa

Olen niin iloinen, etten tiedä miten päin pomppisi. Olen ekakskin erittäin tyytyväinen itseeni, että sain vihdoin julki pitkään mielessä olleita asioita, ja että ne lähtivät heti toimimaan. Enkelikoulu etänä, Elämä enkelien kanssa  -kurssi on menossa ja uusia ihmisiä on aloittamassa. Hyvä heille, ja meille kaikille, sillä mitä nopeammin kaikkien energiataso nousee, sitä helpommin tämä siirtymäaika menee. Vähän mietin pitäisikö sitä lausetta muuttaa, ettei siitä valmistu kanavoijaksi tai tulkitsijaksi tai hoitajaksi, mutta ajattelin, että olkoon. Pitää sen verran luottaa siipiveikkoihin ja kurssilaisiin, että kyllä jokainen ymmärtää ja osaa soveltaa kurssilla oppimaansa, jos hänen tehtävänsä on auttaa muita noilla keinoin, sillä eväät ja opit noihinkin asioihin ohjelmassa on.

Akaasiset aikakirjat puhtaaksi
Toinen iso juttu on Akaasisten aikakirjojen puhdistus (löytyy Hoito-sivuilta netistä), jonka sain aukikirjoitettua ja tarjolle nettiin. Kiitos vielä kerran kaikille, jotka uskaltauduitte sitä kokeilemaan. Hienoa saada monia kymmeniä ihmisiä koekaniineiksi. Ei mennyt sata rikki, mutta iso joukko kumminkin.  Minulle oli tärkeää saada enemmän palautetta, sillä vaikka itse tietää, että homma toimii ja on hyväksi, on hyvä saada palautetta, että näin on monien muidenkin mielestä. Tein tätä putsausta jo joillekin viime vuonna, mutta nyt piti sitten alkaa levittää asiaa laajemminkin. Alkaa noi yläkerran kehotukset nimittäin olla jo sen verran painokkaasti sanottuja, että paras ryhtyä toimeen monen asian kanssa, ellei halua kuunnella koko ajan nalkutusta.

Matkalla minäksi
Kolmas iso asia on Matkalla minäksi –kurssi, joka uudistui ja on valmiina aloitettavaksi juuri silloin kun siltä tuntuu.  Nyt henkilökohtaisen ohjauksen tueksi saa itselle räätälöidyt harjoitukset ja visualisaatiot ja luentomatskuja. Se auttaa tekemään helpommin uudesta elämästä konkreettista.
Mielessä on itse asiassa tähän jatkokurssi, tai ehkä ihan oma systeeminsä, mikä liitty Atlantikseen, mutta saas nyt taas katsoa montako tuntia minun vuorokauteeni mahtuu.

Voi että tämä 11-vuosi on mahtavaa. Ideoita, ja nimenomaan korkean energian ideoita tulee sitä tahtia, ettei perässä pysy. Ideoita lappaa muutenkin ihan riittävästi, mutta tämä on erilaista. Olenkin sitä mieltä, että olen alkanut ottaa vahvemmin käyttöön Kultaisen Atlantiksen taitojani. Tein numerologiaa jo siellä, samoin kuin montaa  muuta juttua, ja nyt ne ovat aktivoituneet. Numerologiakirjaankin tulee juttua koko ajan, mutta kuka ehtii kirjoittamaan. Jokohan sitä onnistuisi ilmentämään itsensä moneen paikkaa yhtäaikaa? Ois kätevää, jokainen minä vois tehdä eri hommia.

Facebookin teemaviikko alkaa 29.1
Eli ei ihme, että tekisi mieli taputella selkään itseään. Ei valitettavasti ennätä, sillä uutta hommaa tulee taas aika haipakkaa. Mikä ihmeen juttu sekin oli, että Facebookin teemaviikko on aiheesta, joka ei synny ihan lonkalta? Sain (kiitos, kiitos, kiitos) monenlaisia kivoja ehdotuksia seuraavaksi fb:n energiaviikoksi, ja olin jo miettinyt mistä aiheesta se on, kunnes sitten hölmöyksissäni menin kysymään yläkerran mielipidettä. Ja nyt sitten ihmettelen mitä tuleman pitää, koska paljon mitään ei ole valmiina. Kaipa tässä koulutetaan minua samalla. Siis Facebookissa alkaa taas uusi teemaviikko 29.1. Aiheena on ylösnousseet mestarit ja erityisesti naiset. Luettavaksi tulee yleistä asiaa mestareista ja joistain mestareista myös erityistä, Kwan Yin ja Lady Nada ovat jo ilmoittaneet läsnäolonsa, mutta varmasti muitakin feminiinisiä mestareita ilmaantuu kun alan syventyä asiaan.

Stonehengelle!
Ja se kaikkein hienoin juttu, jota varten pompin ja hypin yläpystyä ja läpsin kämmeniä enkeleiden kanssa: iso haave toteutuu, kun pääsen Diana Cooper Foundationin opettajien ja Dianan itsensä kanssa Stonehengelle auringonnousua katsomaan. Olen pitkään halunnut kivikehän keskelle nimenomaan auringonnousun aikaan, sillä tiedän olleeni siellä ennenkin. Oishan tuonne päässyt Lontoosta muutenkin, mutta en halunnut mennä millekään ryhmämatkalle, vaan nimenomaan oman ryhmän kanssa. Ja mikäs ois parempi ryhmä kuin DCF ja Diana, ei taatusti mikään.

Koulun tapaaminen on heinäkuussa tänä vuonna, ja ohjelmaan kuuluu aivan mahtavia juttuja, Stonehenge ja Avebury ja Glastonbury. Rakastan Aveburyä, ihana päästä sinne taas, ja Glastonbury nyt on oma itsensä, hörhöjen kaupunki, jossa on vaikka mitä, Chalice Well, Tor, kristallikaupat... Ah tätä onnea.

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032