Määrittele kivaa

Enkeleissä on se hankala puoli, että he ovat loputtoman kärsivällisiä ja loputtoman rakastavia. Nimittäin riitely heidän kanssaan on yhtä tyhjän kanssa, vaikka joskus tuleekin yritettyä. Itsepäinen indigoenergia tai mikä lie nostaa päätään ja sanoo kuten tavallisestikin: En halua ettekä voi pakottaa mua. Siitä ei tietysti ole mitään iloa, koska enkelit a) säteilevät vain rakkautta vastaukseksi ja b) kehottavat tekemään niin kuin on oikein korkeamman itseni mielestä. Eikä se ole se korkeampi itse, joka haluaa jurnuttaa vastaan, kyllä se löytyy ihan täältä ego-osastolta.

Toinen hupaisa juttu enkelien kanssa kommunikoinnissa ainakin minulla on se miten he haluavat, että selkiytän ajatuksiani, jos haluan jotain. Olen edelleen sitä mieltä, että sain vahingossa kuudet aivot, sillä päässä liikkuu ajatuksia siihen tahtiin:).  Joskus sitten on hankala määritellä asioita, kun prosessorit päässä pyörittävät juttuja vinhaa vauhtia. Tässä yksi päivä kun olin sitä mieltä, että kaikki on syvältä, aina vaan lunta ja aina vaan pitäis jaksaa olla innostunut, vaikka ei vois vähempää kiinnostaa, ja aina vaan kaikki ihana on juuri tulossa enkelikorttien mukaan, pyysin sitten enkeleiltä, että auttakaa hei, että tänään tapahtuisi jotain kivaa. Ja vastaus oli kuten otsikossa: Määrittele kivaa.

On se hyvä, että enkelimme rakastavat meitä äärettömästi sanomme tai ajattelemme mitä tahansa, sillä tuossa tilanteessa ajatukset oli lähinnä sanonko mikä on kivaa –osastolla. Tietysti sitten kun aloin miettiä mikä on kivaa, jo koko ajatusten selkiyttäminen auttoi jumitilanteesta eteenpäin. Kyllä ne vaan osaa, siipiveikot, opastaa meitä jokaista juuri itselle sopivalla tavalla, riippumatta siitä miten paljon yrittää pistää hanttiin.

Edelleenkin monet meistä pelkäävät muutosta niin paljon, että pistävät vastaan ja epäilevät joka ikistä mikroskooppistakin eteenpäin menon askelta. Toinen vaihtoehto on sitten se, että kun tietää jo energiatasolla, että muutoksia on tulossa, tulee niin kärsimättömäksi, että tekee jotain täydellisen älytöntä, kun ei jaksa odottaa. Tai sitten masentuu täysin, kun luvataan ja luvataan ja mitään ei tapahdu.  Nämä ovat kaikki tietysti egosta johtuvia juttuja, tapoja pitää meidät jumissa. 

Oma spesialiteettini on se, että tiedän, mitä on tulossa, aika tarkkaan, ja toisaalta olen kärsimätön kun mitään ei koskaan… jne, ja toisaalta en pistä tikkua ristiin asian eteen. Tiedän aivan varmasti, että sitten kun asia alkaa näyttäytyä elämässäni, minua harmittaa, jos en ole tehnyt tiettyjä juttuja. Enkä tee silti. Hmm. Mikä se oli se yksi sananlasku – itselleen sika kiusaa tekee, kun purtilonsa kaataa?

Toisaalta yksi eniten harhaanjohtajia sanontoja henkisellä tiellä on Kun aika on oikea. Nimittäin kyse ei ole koskaan ajasta, ei meidän ihmisten ajasta ainakaan. Kyse on energiasta. Oikeampi sanonta on Kun energia on kohdillaan. Diana Cooper sanoo jatkuvasti, että jos elämässäsi ei ole jotain, mitä haluat, muuta energiasi. Jos siis odottaa sitä unelmien prinssiä tai edes sammakkoa, tai mitä tahansa muuta, pelkkä odotus saa energian muuttumaan todella hitaasti. Luottamus ja konkreettinen valmistautuminen muuttavat energiatason paljon nopeammin.

Ja jos vielä palataan tuohon määrittele kivaa –juttuun, niin rakkaat enkelit, auttakaa hei, että tänään tapahtuisi jotain kivaa. Jotain sellaista, joka saisi minut ilahtumaan, hymyilemään tai nauramaan, ja on kaikkien korkeimmaksi parhaaksi. Kiitos.

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032