Uskomus voittaa aina

Minua ei koskaan lakkaa hämmästyttämästä ihmisen kyky uskoa todeksi kaksi täysin vastakkaista asiaa. Ja, kyllä, teen niin itsekin. Esimerkiksi tekemällä asiat täsmälleen samalla lailla kuin ennen, ja uskomalla, että siitä tulee eri lopputulos:).

Toinen juttu on se, että moni ajattelee uskovansa kyllä, että esimerkiksi runsaus on viidennen ulottuvuuden olotila, korkeampaa energiaa, ja sitä riittää kaikille. Sitten käytännössä, voikin vetää herneen nenäänsä, jos joku elää oikeasti niin, sillä eihän henkisellä tiellä kulkija voi elää runsaudessa, tai ainakaan hinnoitella omaa työtään niin, että sillä voisi elää.  Just.

Yksi viime päivien isoimpia oivalluksia on taas jostain kanavoinnista silmiin osunut lause, jonka olin nähnyt kanavoiduissa viesteissä varmaan kymmeniä kertoja. Nyt se vain kolahti kohdilleen, kun mietin yhtä käsittämätöntä sotkua.  Lakkaa tuomitsemasta asioita, vain tarkkaile, ja mieti, haluatko tämän asian omaan elämääsi. Voi että aukaisi minun silmät ainakin tässä yhdessä asiassa, ja toivottavasti myös jatkossa. Se jotenkin vapautti siitä pitäisikö silti, mutta kun olen luvannut, ja vaikka toinen laistaa lupauksistaan, yritän silti hoitaa homman -pyörityksestä, niin, että pystyin ajattelemaan molemmille sopivaa kompromissia itseni uhraamisen sijaan.

Kun ihmiset luulevat asioiden olevan jollain tolalla, joillekin on shokki huomata, että luulot ovat heidän päässään eikä yleisesti tunnustettua todellisuutta. Sotkeuduin hölmöyttäni tällaiseen, kun en kiinnittänyt huomiota päässäni toistuvaan ajatukseen, joka kehotti tarkistamaan sovitut asiat.Siinä sitten luulojen kariseminen aiheutti toisessa osapuolessa oikein reippaan egoreaktion, jota en olisi ikinä uskonut ihmisiltä, jotka sanovat olevansa henkisellä tiellä.

Taas kerran tuli toteen näytettyä se asia, että jos rahasta tai muusta asiasta on vaikea sopia, se tarkoittaa sitä, että kiemurtelevalla osapuolella ei ole kaikki kunnossa. Jos kyseessä on oma hinnoittelu, ihminen ei jostain syystä, yleensä uskomuksiin perustuen, pysty asettamaan työlleen hintaa - mikä kertoo siitä, että varmuus omasta työstä ei ole ihan kohdillaan. Jos taas asia on toisinpäin, millään ei haluta kertoa mitä ollaan valmiita maksamaan, minusta kyseessä on halu käyttää toista hyväkseen, jos vaikka toinen ei hölmöyksissään ymmärtä asiansa arvoa. Tai sitten kyseessä on pelko, että itseä käytetään hyväksi, ihan kuin olisi pakko tehdä niin kuin muut sanovat, oli se itselle kuinka vahingollista hyvänsä. Pelkoon ja egoon perustuvia uskomuksia kaikki.

Mutta jotain hyvää tästäkin kokemuksesta on pakko seurata, sillä pyysin yksisarvisilta apua, ja vaikka niiden ehdotuksen lopputuloksena sain vielä yhdet haukkumiset palkakseni, sitä ei tiedä mitä tästä itse asiassa seuraa. Luulen, että kyseessä oli tämä ikuinen energioiden puhdistajan ja opettajan rooli, joka toivon mukaan herättelee miettimään asioita. Tässä vaan oottelen mitä kivaa siinä on minulle, hei yksisarviset…

Enkelikoulu etänä, Elämä enkelien kanssa, menee hyvin, ja on ihana lukea ihmisten kokemuksia ja palautteita ja kuulla enkelien kommentit näistä. Kiva sekin, että aloittajia tipahtelee jatkuvasti, senhän voi aloittaa silloin, kun itse haluaa. Ylösnousseet mestarit –viikko Facebookissa on menossa edelleen. Sen myötä myös itsellä mestarit ovat  lähentyneet, varsinkin sellaiset, joiden kanssa olen vähemmän seurustellut, kuten Maria Magdalena. 

Enää muutama viikko, ja ollaan keväässä. Enää pari viikkoa, ja ollaan vuohen vuodessa. Jyväskylä on hukkumassa lumeen, kuten kai muukin Suomi. Eikö tää putsaus voisi jo riittää? Mutta mitä hei sitten tapahtuu, kun kaikki ollaan korkeammissa energioissa, ja putsausta ei enää samalla lailla tarvita? Vieläkö tulee lunta?

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032