Mestareita ja tilojen energiaa

Tänään alkaa Diana Cooper Foundationin Ylösnousseet mestarit –opekoulutus. Jee. Jos olette tutustuneet Dianan uusimpaan kirjaan, voitte kuvitella minkälainen energialataus on myös tässä opekoulutusmanuaalissa. Koska kaikki uudistuu koko ajan, jouduin tai pääsin käymään taas kerran koko materiaalin läpi, ja olin aivan innoissani ja hyvin vaikuttunut sen sisällöstä, sekä viime vuodelta peräisin olevasta että pienistä uudistuksista. Vaikka siis olen kyseistä aihetta opettanut jo jonkun aikaa ja olen masterope asiasta, olen silti melkein tukka pystyssä. Mestarit on niin mahtavia! Ja matsku on todella jotain. Olen aivan innoissani, ja mielissäni, kun tiedän, että kesällä kurssi tulee uudelleen.

Toinen puoli on sitten se, että ihmettelin miksi ihmeessä en muista niitä harjoituksia ja helppoja tapoja työskennellä mestareiden kanssa. Monia tuon materiaalin asioita käytän melkein joka päivä, mutta silti löysin uudelleen joitain asioita, jotka olin aivan kerta kaikkiaan unohtanut. Kun sattumaa ei ole, unohdin siis tarkoituksella. Hmm. Ehkä tässä mestarien energiassa kurssien aikana yhteys heihin tuntuu vahvemmalta, ja kiinnitän huomiota asioihin, joita muuten en huomaa.  Osa jää käyttöön kurssin päätyttyä, osa vaipuu mielen taustalle.

Olen sitä mieltä, että meillä jokaisella on oma joukko, jonka kanssa teemme läheisempää yhteistyötä. Osalla se on enkelit, osalla mestarit, osalla elementaalit, osalla yksisarviset. Monella nämä myös vaihtuvat, vähän elämäntilanteesta ja tarvittavasta energiasta riippuen. Minä olen ehdottomasti tuolla vaihtuu, vaihtuu-osastolla.

Olen viime aikoina ollut niin keskittynyt enkeleihin, että mestarit ovat väistyneet taka-alalle Äiti Mariaa ja Kwan Yiniä lukuun ottamatta. Tai jos ollaan täsmällisiä, ei ne kaverit mihinkään häviä, en vain kiinnitä huomiota heidän energiaansa. Melkein kuulen Hannelen nauravan ääneen, hän kun näkee kaverit vieressäni. No joo, mutta jos en huomaa, en huomaa:).

Tilojen energiaa
Toinen alkava kurssi on Tilojen energia. Ilmaiskurssi samasta aiheesta ehti pyöriä jo kaksikin kertaa. Piti vain kerran, mutta sitten tuli niin suuri joukko ihmisiä, jotka myöhästyivät ekalta kierrokselta, että pistin sen uudestaan alusta. Olen ollut aivan innoissani ja mielissäni kaikista palautteista. Tämä on todella tärkeä aihe, sillä jokaisen kodin energia vaikuttaa yllättävän paljon tässä muutoksen ajassa. Puhumattakaan tietysti vaikutuksista kodissa asuviin.

Tilojen energia -kurssi sukeltaa aiheeseen syvemmälle, ja sen materiaalin kasaaminen sai aikaan melkein samanlaisia ahaa-elämyksiä. Jos ihmiset hei tietäisitte tai muistaisitte miten roina vaikuttaa, tekisitte ihan mitä tahansa, että saisitte sitä vähenemään. Suosittelen kuitenkin pieniä askelia, sillä tämä on matka, ei urakka. Paperi, hylly tai sukka kerrallaan.

Hiukan jänskättää kaiken lisäksi tupsahtaako matka Aberdeeniin ensi viikolle. Toisaalta ja toisaalta, eli en ole ikinä käynyt, ois kiva, mutta toisaalta työmatka, ei olis aikaa eikä oikein halujakaan hoitaa sitä asiaa ja matka on melkoisen pitkä kaikkine kulkuvälineiden vaihtoineen. Olen lykännyt palloa yläkertaan, ja kun otin kortin asialle, vastauksena oli Toiveesi on toteutumassa. Hei, ihan kiva, kun en edes tiedä mitä toivon:).

Tilojen energia –kurssiin ehtii vielä mukaan, kun pistää toimeksi nyt.

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032