Aikapoimussa

Kun on muutaman viikon muissa maisemissa ja vielä sairaana, onkin jäänyt kevään junasta ihan täysin. Olen ollut niin vähän ulkona, että ällistelen vihreyttä ja koivujen isoja lehtiä ja ihmettelen mitä tapahtui. Samalla  on joku ihmeellinen väliinputoamisen tunne myös energiatasolla.

Sanotaan, että kun yhtäkkiä tulee tunne kuin heräisi, ja alkaa ihmetellä omaa maailmaansa, se tarkoittaa, että on hypähtänyt ylöspäin energioissa. Tiedän tunteen, sitä on tullut muutaman kerran. Nyt on kyllä valitettavasti enempi sellainen olo, että muut meni jo ja minä vielä ihmettelen…

Tänään oli jo eka kurssi sairastauon jälkeen, reikimaster-koulutuksen viimeinen päivä. Ei oikein vielä synny visualisaatiot, kun ääni ei kestä eikä voi olla yskimättä, joten Tilojen energia –kurssilaisetkin joutuvat vielä muutaman päivän odottamaan loppumatskujaan. Reiki oli kuitenkin pitkästä aikaa oikein mainiota energiaa, ja saatiinpa aikaiseksi muutama uusi koulutusideakin.

Niin mainiota kamaa kuin perinteinenkin reiki on, aika monet kokevat sen jäävän jälkeen, tai että symbolit tai säännöt eivät jotenkin enää tunnu hyvältä. Niinpä. Universal reiki on jotain ihan muuta, ja päivittämistarvetta kuulemma olisi. Mietinkin oisko aiheellista pitää muutaman päivän reikimastereiden päivityskoulutus, jotta halulliset voisivat nostaa reikinsä toiseen todellisuuteen.  Taidanpa pistää asian levitykseen ja katsoa mitä tapahtuu.

Tilojen energian –kurssi on loppuviikossa, ainoa hankaluus tosin, että kurssilaiset eivät saaneet ihan kaikkea matskua vielä, kas kun ei äänittäjän ääni oikein pelitä. Saavatpa pika puoliin, ja kiitokseksi kärsivällisyydestä lisäbonuksen. Tiloja on ilmeisesti energisoitu aika urakalla, hienoa.  Jotkut osiot tuosta kurssista kestäisivät vähän laajennustakin, joten mietin sitäkin olisiko fengshuista syytä pitää ihan oma kurssinsa. Tilojen energia –kurssissa on fengshuin perusteet mukana, mutta siitähän kyllä riittää asiaa vaikka kuinka.

Kurssipähkäilyyn kuuluu myös Diana Cooper Foundationin opettajakoulutusten kohtalo. Kohti vuotta 2032 manuaali on edennyt, mutta joku meni alkamaan sairaaksi, ja siitä sitten lähti dominot vyörymään, eli saas nähdä keretäänkö vetää homma kaikkine tsekkauksineen ja Dianan tarkastuksineen läpi. Voi olla että ei, sillä kuten ehkä arvaatte, myös Dianalla on kaikenlaista puuhaa.

Muuten onkin opekoulutukset ihan levällään, ei mitään hajua mitä ja kuka missä, paitsi tietysti ihana Ylösnousemus, ylösnousseet mestarit -opekoulutus alkaen kesäkuussa. Taas kerran huomasin äskeisessä juuri päättyneessä koulutuksessa, että mestarit on niin erilaisia. Se on vaikea selittää, mutta energia on aivan toisentyyppistä kuin enkeleiden kanssa. Ihanaa, juu, rakkaudellista, ilman muuta, korkeaa ja lempeää ja kunnioittavaa, totta kai. Mutta myös erittäin, erittäin napakkaa, intensiivistä ja kannustavaa, sillä mestarit ovat eläneet ihmisinä, ja tietävät miten ihminen toimii. Lisäksi heissä on eroja enempi kuin enkeleissä, eli karaktääriä löytyy Tähtiportin Jack O’Neillistä Taru sormusten herran elokuvan lady Galadrieliin ja miljoona siltä väliltä. Eikä yksikään ole tylsä:).

Enkeliope-viikonloppu tulossa, taas valmistuu hienoja ihmisiä tuomaan enkelien valoa. On tää elämä ehkä sittenkin kivaa.

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032