Eteenpäin ja taaksepäin

Semmoista se, elämä. Ja tämä mikä-lienee-tauti. Ja taitaa olla meidän maan politiikkakin. Jos uudet ministerit, hallitusohjelma ja ylipäätään mikään yhteiskunnan päätöksenteko ottaa päähän tai ahistaa, suosittelen käteviä työkaluja, nimittäin aina voi käyttää violettiliekkiä tai sen korkeampia versioita, tai lähettää paikalle tulilohikäärmeet. Ois varmaan ihan aiheellista. Pitäiskö tehdä yhteislähetys, joka maanantaiaamu laitetaan violettiliekki hallitukselle, eduskunnalle ja kunnallisille päättäjille?

Pikku hiljaa, hyvin hiljalleen, olen saanut töitä hoideltua. Tilojen energia –kurssilaiset saivat loputkin kamansa, ja mukana lisäbonuksen, joka tuo mukavasti energiaa elämään. Kohti vuotta 2032 manuaalikin on vähän liikahtanut, kiitos Andrean, joka kirjoitti pitkät pätkät elementaaleista ja muusta luontoon liittyvästä. Nyt kun tuo Metatron suvaitsisi kertoa omasta osuudestaan, saatais kohta matsku kasaan ja hyväksyttäväksi. Sitten vois olla toiveissa saada opekoulutuskin pidettyä ennen pitkää.

Yritän tajuta, että ihan kohta on kesäkuu, vaikka toukokuu hukkui jonnekin. Kiirusta pitäisi pitää kesällä, jos aikoisi saada aikaan kaikki, mitä talven pimeillä suunnitteli. Toisaalta olen vähän miettinyt sitäkin, että tämä vuohen vuosi on minulle niin outo, että ihan hyvin voisin siirtää kaiken seuraavaan vuoteen. Tiedä sitten, saattaapi apinan vuosi olla vielä mutkallisempi. Ehkä paras on yrittää raahustaa tätä etanan vauhtia, ja hutkia palloja sitä mukaa, kun niitä kohti singotaan.

Uudet jutut odottavat syksyllä, olen siitä aivan varma. Uusia kurssejakin on tulossa, valmistelussa ja mietinnässä. Yhä enemmän vahvistusta tulee omille ajatuksille luopua siitä, mikä ei enää innosta, ja tuoda tilalle uutta ja epävarmaa. Paria enkelien juttua kovasti aprikoin, kun tuntuu, että aa, joko enkelit eivät tiedä mistä puhuvat tai bee, enkelit haluavat kertoa minulle vain osatotuuden  tai cee, en vain tajua, mikä on tietysti todennäköisin vaihtoehto. No, eteenpäin ja välillä taaksepäin. Tapa se on sekin.

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032