Hyväksyminen hakusessa

Sori tämä hiljaiselo Facebookissa ja täällä. Valitettavasti en ole saanut päävoittoa Eurojackpotissa, en ole hullun lailla rakastunut enkä edes tee töitä. Aivan käsittämättömän ällistyttävää on, että olen ollut ja olen edellen sairas.

Tämä on sen verran harvinaista hupia, että en osaa suhtautua tähän mitenkään kärsivällisesti enkä kyllä mitenkään muutenkaan. Miten voi olla, että ei ole mitään oireita flunssasta, ja sitten heräät aamulla melkein klo 5, ja alat tulla kipeäksi? Se oli kyllä yksi oudoimpia kokemuksia. Ihan kuin joku energia olisi laskeutunut, ja tunnin päästä oli täysi rähinä päällä, kaikki tulehtui mikä tulehtua voi, silmät, poskiontelot, nielu, keuhkot ja kuumetta oli aivan riittävästi. Tuosta on nyt melkein viikko, ja vasta tänään jaksoin olla hetken aikaa koneella.Viestitkin ovat siis aika myöhässä, mutta enköhän saa vastailtua kaikille muutaman päivän sisään.

Samantapainen kokemus oli silloin, kun äiti kuoli. Hänen lähtönsä oli sinänsä helppo, mutta sielulla oli vissiin pikkuisen vaikeaa löytää tiensä eteenpäin, ja minä olin ällistyttävän ja uskomattoman sairas koko sen ajan. Ihan hyvin tämä voi olla normi flunssa, mistä minä tiedän. Mietin vain muitakin mahdollisuuksia, sillä se alku oli oikeasti outo. No, selvinnee taas, kuten kaikki. Viimeistään elämien välissä.

Ihania juttujakin on toki tapahtunut. Tai mistä sitäkään tietää miten ihana tämäkin kokemus on hetken päästä... No joo. Siis. Olen aivan mahdottoman mielissäni kaikista enkelikoululaisten palautteista. Mietin joidenkin ihmisten kohdalla jopa sitä, uskaltaisinko vinkata mahdollisuudesta tulla enkeliopeksi. En halua painostaa, opettajan homman pitää olla oma valinta, mutta sen verran loistavia kandidaatteja enkelikurssilaista löytyy, että mieli tekisi vähän tönäistä oikeaan suuntaan.  Ehkä on kuitenkin paras jättää asia enkelien haltuun.

Huomenna - tadaa - alkaa elementaaliviikko Facebookissa! Ja pienenä etukäteisvinkkinä voin sanoa, että ilman tulilohikäärmeitä tää olis ollut vielä kamalampaa. 

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032