Ei ole olemassa 3D apuja 4/5D ihmisille

Nykyään tulee jatkuvasti vastaan ihmisiä, jotka ovat herkistyneet energioille ja alkaneet kuka milläkin tavalla tajuta, että on olemassa laajempi maailma. Niinhän sen pitikin. Massaheräämistä ennusteltiin kovasti, ehkä kyseessä on se, tai sitten se on vasta tulossa. Oispa se muuten somaa, jos lyhyen ajan sisään kaikki pään pensaaseen pistäneet joutuisivat myöntämään, että saattaa olla olemassa enkeleitä ja muita valon olentoja ja saattaa jopa olla mahdollista kommunikoida heidän kanssaan.

Nämä ihmiset, jotka ovat heräilleet, ovat kuitenkin minulle pikkuinen ongelma. Tai eivät ihmiset sinänsä, hieno juttu, että ovat olemassa. Mutta pähkäilen aina sitä, miten voisin auttaa eteenpäin ihmistä, joka ei tiedä mistään mitään, mutta tarvitsee ehdottomasti henkisiä työkaluja. Kun herkistyy energioille, omasta energiasta täytyy pitää huolta, se on selvä. Mutta en keksi siihen muuta konstia kuin suojaukset ja maadoitukset ja puhdistukset, ja ne herättävät joskus hämmennystä ihmisissä, joidn maailmankuva on vielä kolmannen ulottuvuuden, vaikka energiat ovat jo korkeammat. En kuitenkaan usko että on olemassa matalamman energian työkaluja näille asioille, joten ei auta, kerrottava on niin kuin asian itse ymmärtää. 

Joskus mietin sitäkin, voisinko suoraan sanoa, että hei mene ja osta mun kirja, siinä on väännetty helposti ymmärrettävään muotoon kaikki perusjutut. En tiedä, tuntuu toisaalta väärältä ja toisaalta ei. Näitä on aika paljon, hoitajia ja opettajia, jotka sanelevat ratkaisuja ihmisille. Se ei ole minun tapani, mieluummin soisin jokaisen kuuntelevan itseään. Hassulta tuntuu kyllä sekin, kun puhuu jatkuvasti perusjutuista samoille ihmisille, jotka ihan hyvin voisivat ostaa sen kirjan ja lukea ja miettiä itse. Eli enpä tuohon tiedä oikeaa vastausta, pitänee heittää sekin pallo yläkertaan. Enkelit hei, auttakaa että he, keille minun kirjani Henkistä tietä aloittelijoille on avuksi, saavat sen luettavakseen helposti, parhaimmalla mahdollisella tavalla. Kiitos.

Olen Kohti vuotta 2032 –manuaalin kanssa siinä vaiheessa, missä tuskaillaan ja kiskotaan hiuksia, kun asiat eivät vain loksahda kohdalleen. Onneksi tiedän, että se on vaihe, joka on käytävä läpi, että projektista tulee paras mahdollinen. Lykkään ja lykkään arkkienkeli Metatronin kanssa keskustelua, ties mistä syystä. Ehkä vähän hermostuttaa mitä sieltä taas tulee, vaikka Metatron on aina neuvonut ja auttanut. Hän on kyllä myös sanonut melkoisen suoraan asioista, joiden kanssa vitkuttelen, joten saas taas nähdä.

Muuten, näin viime yönä mitä merkillisintä unta. Kaiken muun ohella siinä reissattiin lentokoneella, ja lähtöselvityksessä minun matkalaukku oli ainoa, joka kirjattiin ykkösluokan matkatavaraksi. Itse matkustin kakkosluokassa, kuten kaikki muutkin, ja kaikkien muiden matkatavarat. Ihan outoa, sekä matkatavarat että nuo luokat. Ehkä pitää kysäistä Metatronilta tätäkin.

Kommentit

Muita juttuja

Kirkkauden kääntöpuoli

Kiitos Diana ja Merlin, oli kivaa

Kristalligridi täysikuun kunniaksi