Mestareita ja chakroja

Ylösnousemusta ja ylösnousseita mestareita käydään läpi tulevien Diana Cooper Foundationin opettajien kanssa. Tai siis olevien opettajien, osallistujat kun ovat jo opeja toisista aiheita. Joka tapauksessa mestareiden energiaa on aina ilo jakaa toisten kanssa.  Opettajakoulutukset ovat aina hyvin voimakkaita energioiltaan, ja kaikki työt, mitä kuvittelin tekeväni iltaisin, saavat luvan odottaa. Kuten ovat saaneet tietysti muutenkin, toukokuussa alkanut mikä-lie-tauti on aiheuttanut ison viivästyksen kaikkeen.

Mestarien myötä, sekä tietysti arkkienkeli Metatronin vahvistuneen läsnäolon, omat henkisen tien rutiinit ovat tarkastelun alla. Kun tekee vaikka kynttilän sytyttämisestä tietoisen rituaalin, eli keskittyy siihen mitä tekee, ja tekee sen säännöllisesti, rutiinin ja rituaalin energia kantaa jo itsessään. Asia tulee tehtyä, ja sen energia vahvistuu kerta kerralta. Metatron on ainakin minulle painottanut jo moneen kertaan, että kaikkein tärkeintä on tehdä 12 chakran harjoitusta. Tavalla ei ole niin väliä, kunhan teen sitä mielellään joka päivä.

Chakrojen kanssa työskentely auttaa niin monessa asiassa, että yritän pitää siitä tavasta kiinni. En aina ennätä tai viitsi, ja silloin pyydän illalla yksisarvisia työskentelemään chakrojen kanssa yöllä. Hyvin on toiminut. Chakratyöskentelyn edut huomaa lisäksi melko nopeasti, mikä sekin on kivaa. Olen kuullut miten työskentely on auttanut ihmisiä ihan fyysisten ongelmienkin kanssa, ja tietysti puhdistanut ja kohottanut energioita, avannut ja vahvistanut intuitiota ja yhteyksiä enkeleihin ja saanut aikaan muitakin hienoja juttuja. Pitänee itsekin syventyä asiaan vielä enemmän. Olin aika innoissani kun huomasin miten hyvin tulilohikäärmeet puhdistavat myös chakroja, ja siitä haluan tehdä säännöllisen tavan, vaikka viikkosiivouksen muodossa.

Kovasti nyt muuten jostain syystä kysellään Biz & Angels –kurssia, siis bisnestä ja työtä enkelien kanssa. Se on ollut itselläkin ajatuksissa, sillä muutoksia tulee taas. Ehkä olisi järkevämpää jättää kurssit rauhaan, ja opettaa vuosikausia samoja juttuja, mutta kun ei voi. En pysty opettamaan asioita, joiden energia ei ole kohdillaan tai jotka tiedän muuten jo aikansa eläneiksi, siispä kursseissa pyörii jatkuva uudistamisen pakko.  Bisnesenkelit ovat olleet vähän jumissa, mutta nyt on ihan uutta versiota taas tulossa, joten kohta alkavat kurssit pyöriä, nyt eri versioina heille, keillä on jo yritys, ja heille, ketkä ovat vasta sitä miettimässä. Luulen, että myös joku versio pitää tehdä isompien yritysten johtotehtävissä oleville, sillä vaikka kaikkea voi soveltaa kaikkeen, on ehkä helpompi, jos näkökulma on jo valmiiksi erilainen. Lisäksi enkelit ovat tietysti vallan mainioita koutseja on yritys minkä kokoinen tahansa.

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032