Vihollisia elämä täynnä

Olen lueskellut henkisen astrologian kirjaa, ja kun omia juttujani siitä katselen, tulin siihen tulokseen, että olipa taas hyvin valittu syntymän hetki. Nimittäin jokainen planeetta kartallani miten tahansa vinksallaan onkin, kertoo kuulemma siitä, että menneiden elämien viholliset ovat tässä elämässä tärkeässä asemassa. No höh, niin tietysti. Eikö kaikilla?

Kun tämä on kerran se kaikista tärkein elämä, jossa hoidellaan viimeiset karmavelat, otetaan käyttöön menneiden elämien aikana kerätty viisaus ja tieto ja hypitään vähintään pari värähtelytaajuutta ylöspäin, täytyyhän sen näkyä myös astrologisissa kartoissa.

En tajua tuota termiä viholliset. Tai no niin, käsitteet on erilaisia eri ihmisillä, vaikka kaikki väittävät kulkevansa henkistä tietä, ja siis varmaan kulkevatkin, kukin ihan omalla tavallaan. Silti vihollinen ei ole minusta henkisen tien termi. Eikö nämä ole juuri niitä ihmisiä, joiden kanssa on eletty elämiä ennenkin tai joiden kanssa on sovittuja suunnitelmia, että päästäisiin omalla tiellä eteenpäin? Mitä vihollisia ne on?

Miehiä vilisee
Joku hyppäys energioissa on muuten itsellä tapahtunut. Ai mistä tiedän? No siitä, kun vanhoja tuttuja alkaa tupsahdella eteen joka päivä. Se on varma merkki, joku energioiden tasapainotus/päivitys/tms. Aina silloin tällöin tulee lyhyitä aikoja, jolloin tapaan muutaman päivän sisään yleensä miehiä, joita elämässä on käynyt tavalla tai toisella. Se on oikeastaan aika hassua.

En kyllä tajua itse oikein kunnolla mikä energiamuutos on menossa, mutta olen varma, että niin on. Itsellähän se on enempi sitä sammakon keittoa kuin yhtäkkistä hyppäystä. Sammakon keitto on siis sitä, että jos sammakon laittaa kiehuvaan veteen, sehän tietysti loikkaa pois. Jos sen taas laittaa kylmään veteen ja lisää hyvin hitaasti lämpöä, se ei huomaa muutosta ja sen saa keitettyä. Monesti elämän muutokset tapahtuvat juuri noin, hitaasti, niin että emme huomaa itse asioita, mitkä vierestä seuraaville saattavat olla päivänselviä. 

Olen sitä mieltä, että kun vanhoja tuttuja alkaa ilmaantua elämään, kyseessä on joku energiapäivitys. Tapaamme heidät, jotta saamme tasapainotettua energiat puolin ja toisin, sillä tapaamisessa tapahtuu aina jotain, vaikka se olisi lyhytkin. Joskus olen huomaamattani taputtanut olkapäälle jotain puolituttua, ja tajunnut vasta myöhemmin, että se liittyy tähän myös, energian vaihtoa ja värähtelyn kohottamista. Yhden kerran sain hyvin pidättyväisen miehen kauhistumaan keskellä ihmisvilinää, kun sanoin, että hei mun on ihan pakko koskea sua. Ja niin olikin, aivan vastustamaton pakko, joka liittyi energioihin eikä muuhun vetovoimaan. Kyllä se tyyppi siitä tokeni, kun tajusi, että läppäsin käden sydämen päälle ihan hetkeksi eikä mitään muuta tarvinnut tehdä:).

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032