Aika on kuokka

Taas on uusia opeja maailmalla, Ylösnousseet mestarit –opekoulutus loppui hienoon seremoniaan. Mestareiden kanssa on aina mielenkiintoista tehdä hommia, ja koulutukset ja kurssilaiset ovat aina mahtavia. Huvitti myös taas kerran, miten omat auttajamme ovat niin oikeita juuri itselle.
Harjoituksessa kyselin kavereilta opastusta työhön, kun tuntuu, että oma pää on jo niin pyörällä, ja työnteosta on tullut tehotonta puuhastelua. Kaikenlaista käytännön ohjetta tulikin, ja ihan vihoviimeiseksi, kun oltiin jo lopetettu koko harjoitus, mieleen tupsahti selkeä lause: Aika on työkalu. Tajusin heti siinä mestareiden energiassa mitä se tarkoittaa, vaikka sitten kyllä onnistuin jo hukkaamaan selkeyden joksikin aikaa.  Opastus osui kyllä minulle juuri oikealla tavalla, ja auttoi ja auttaa eteenpäin. Kirjoitin tästä Facebookiin kommentin, jossa vertasin aikaa laserosoittimeen tai kuokkaan – työkalu mikä työkalu.

Seuraavana päivänä opeteltiin mestareiden kanavoinnin opettamista. Diana Cooperin koulussa kaikki opetellaan sekä teoriassa että käytännössä, jotta tulevat opet saisivat parhaan mahdollisen opin ja vuorostaan voisivat ohjata omia kurssilaisiaan, joten opet saivat kanavoida mestareita. Kun he olivat tehneet harjoituksensa, halusin pitkästä aikaa itsellekin kanavoinnin. Kaiken muun mielenkiintoisen lisäksi Dwjahl Khul kehotti minua muistamaan, että aika on kuokka. Kurssilaiset olivat silmät pyöreinä, mutta minä nauroin. Dwjahl Khul tiesi tietysti mitä olin kirjoitellut ja ihmetellyt, ja halusi painottaa asiaa, jotta ottaisin neuvon vastaan.

Olen ennenkin huomannut, miten erilaisia meidän oppaamme ja enkelimme ovat. Minun kaverini eivät esiinny yleensä kovin lempeästi eivätkä haahuile asioiden kanssa, jutut tulevat napakasti ja voimalla. Muuten ei varmasti monikaan asia tulisi perille asti ikuisen vastaan väittämisen ja mutkuttamisen läpi. Joillakin muilla taas opastus ja energia on hyvin lempeää ja hellävaraista. Kullekin tarpeidensa mukaan:).

Nyt viime hetken hommia vielä muutama päivä, ja sitten matkalaukun pakkaus ja menoksi. Avebury, Stonehenge ja Glastonbury, koulun tapaaminen ja kaikki kiva, jess!!! Ostoslistalla on muuten lohikäärmeen munia, keijutomua ja salviaa:).

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032