Suolapurkkienkeli, säteitä ja muita apuja

Olen jostain saanut päähäni, että puhdistamaton merisuola on sitä, mitä minun pitää käyttää. En nyt yhtään muista perusteluja, mutta luultavasti joku viisaista kavereista kehotti siihen. Yksi elämäni kiitollisuudenaiheita on kaverit, jotka tietävät monenmoista. Joka tapauksessa suolamyllyni ei oikein tahdo jaksaa jauhaa suolarakeita pienemmäksi, vaan jumittuu melkein joka kerran. Ja joka kerran pyydän, että enkelit auttaisivat, ja joka kerran menee pari sekuntia ja taas vekotin toimii. On siis pakko olla olemassa enkeli juuri sitä varten, että minun suolamyllyni toimisi..

Meillä on hurjan paljon apua saatavilla, kun vaan muistamme pyytää. Yksi teorioistani on sellainen, että kun on henkisellä tiellä ja varsinkin kun tekee näitä hommia työkseen, jeesinkiä tulee joka tapauksessa aika hyvin. Siksi onkin suuri vaara unohtaa pyytää, kun kaikki sujuu muutenkin suht mainiosti. Mutta vielä näissä värähtelyissä on pyydettävä, tai emme saa kaikkea apua ja helpotusta, jota olisi tarjolla. Vapaa tahto on melkoinen lahja Alkulähteeltä, Jumalalta, Luojalta, miten kukin tätä energiaa haluaakaan nimittää.

Ajatelkaa, miten mahtava juttu! Me, tavalliset planeetan tallaajat saamme lahjan, jota ei ole edes enkeleillä. Ja katsokaas vaan, miten hienosti sitä menneisyydessä käytimme… Hyvä, ettei saatu pamautettua koko maailmaa tai tuhottua koko luontoa ja sitä kautta myös ihmiskuntaa. On se hyvä, että tuo aika on taatusti jo taaksejäänyt, ja olemme peruuttamattomasti korkeammissa värähtelyissä, eikä sitä voi mikään estää. Ei se aina siltä näytä, kun lukee uutisia, mutta on hyvä muistaa, että kaikki on tultava esiin, jotta se voidaan puhdistaa. Sitä paitsi monet uutiset jo kertovat Atlantiksen tiedon paluusta. Olen hihitellyt näitä viime päivinä, kun kerrotaan jostain hienosta vehkeestä, melkein kuin ennen kotona  Atlantiksella, ja kommenteissa taas valitetaan, että ei se auta kuitenkaan, kun… jotain. Juu, väärin sammutettuja tulipaloja, ilman muuta.

Kohti vuotta 2032 - jee
Olen suomentanut Kohti vuotta 2032 –manuaalia, ja samalla tajunnut taas kerran, miten huolellisesti koko tämä homma on valmisteltu ja miten paljon meitä autetaan. Kun tajuaa sen henkisen jatkumon, joka alkoi jo aikoja sitten, ja joka näkyy nyt jälkeenpäin todella selvästi, ei voi muuta kuin olla ihmeissään ja kiitollinen. Me emme todellakaan ole tekemässä tätä muutosta yksin, vaan kavereita on kerääntynyt auttamaan kaikkialta kahdestatoista universumista, suoraan Alkulähteen lähettäminä, että kaikki sujuisi parhaimmalla mahdollisella tavalla. Jopa planeettojen radat, yhteydet ja vinksallaan olot tuovat meille juuri tarvittavaa energiaa. On tää vaan hei hienoa.

Olen myös aivan läkähdyksissäni innosta tuon materiaalin kanssa muutenkin. Se on hyvä, vaikka itse sanon. Ikinä ei lakkaa hämmästyttämästä se, että joka ikinen näistä opekoulutuksista on erilainen energioiltaan. Joo joo, onhan se itsestään selvää, mutta silti se on minusta aina yhtä ihmeellistä:). 2032 matskussa on eniten juttua luonnosta, arkkienkeli Metatronista ja yhdestä omista lempiaiheistani, portaaleista. Niin ja planeetan ja universumin chakroista sun muusta, mutta portaalit on minusta aivan mahtavia. Melkein yhtä kova juttu kuin säteet:). 

Ja muuten eikö sekin ole melkoisen ihmeellistä, että ihan meitä varten, siis tietysti planeettaa ja kaikkea sen asujaimistoa, tänne lähetetään mahtavia energiavirtoja, joita voimme myös käyttää avuksemme?  Oma säteeni on kahdeksas, mutta muutkin ovat ihania, voimakkaita energioita, joita voi pyydellä itselleen, kun tarvitsee kyseistä energiaa.

Jos säteet eivät ole tuttuja, niin pikakelauksena: 1.johtajuus, voima, energia, 2. viisaus, valaistuminen, 3. luovuus, ilmentäminen, älykkyys, 4. harmonia ja kauneus, 5. tieto, tiede, parantaminen, 6. omistautuminen, idealismi, henkisyys, 7. muuntuminen, vapaus, taianomaisuus, seremoniat, 8. syvä muuntuminen (lue: planeetan ja kaiken puhdistaminen ja muuntaminen korkeammalle), 9. ilo ja harmonia, 10. Buddha-tietoisuus, valokehon ankkurointi, 11. selkeys, paraneminen, mystiikka, 12. rajaton rakkaus, Kristus-valo. Näitä voi kutsua avuksi, kun kaipaa kyseistä energiaa, tai muuten vaan haluaa kokea miltä asia tuntuu.

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032