Uuden vuoden kunniaksi muutoksia ja Metatronin viesti

Olen jo tajuttoman kauan halunnut tehdä muutoksia sekä nettisivuille, blogiin että Facebookiin, kaiken muun ohella. Aina vaan nuo omat hommat tuppaa jäämään jalkoihin. Nyt sitten planetaarisen uuden vuoden kunniaksi vaihdoin kuvat sekä Facebookiin että tein muutoksia tänne, ihan pakko oli tehdä vihdoin jotain.

Nyt kun vielä sais nettisivuille kaiken sen uuden, mikä on päässä ja osin koneella, oltais jo aika hyvällä mallilla. Instagram on odottanut myös, sillä haluan kovasti alkaa jakaa kuvia tästä hörhöelämästä - kaikenlaista hienoa aina tapahtuu ihmisten kanssa.

Joku tarkkasilmäinen huomasi ehkä FB-sivulla määrittelyn muuttuneen. Pistin sivun luokitteluksi kirjoittajan. Ihan siksi, että tekis niin kuin opettaa:). Itse asiassa kirjoja (= lue: ohuita tietoläpysköjä) on tullut tehtyä kuusi plus lisäksi Henkistä tietä aloittelijoille plus lisäksi numerologiakirja, joka ilmestyy syksyllä, plus lisäksi ne pari muuta, jotka ovat juuri tulossa. Ajattelin, että josko tuo kirjoittajan titteli auttaisi kirjoittamaan loppuun nuo kaikki ja muutaman lisää. Parempi määrittely ois ollut hörhö, mutta sitä ei vielä ainakaan FB:ssä näkynyt... Kovasti mietin myös Opettaja-määrittelyä, mutta ei se oikein istu. Katsotaan.

Planetaarisen uuden vuoden kunniaksi aloitin myös yhden asian, joka on ollut mielessä jo kauan: julkiset kanavoinnit. Kanavointeja tulee tehtyä aika paljon asiakkaille, itselle vähemmän. Yksi enkeliope tuumasi seurattuaan kinasteluani enkelien kanssa, että kyllä hän nyt tajuaa miksen kanavoi itselle, eihän siitä mitään tule, kun koko ajan pistän hanttiin… Juu, muille on paljon helpompi.

Yläreunassa on nyt siis lisäsivu, Kanavoinnit. Sinne kirjoitan aina välillä mitä ylhäältä annetaan. En lupaa tehdä sitä säännöllisesti enkä tiedä mitä tästä tulee, mutta aloitettu on. Otin yhteyttä arkkienkeli Metatroniin, ja pyysin viestiä, joka käy itselleni ja lukijoille. Ihan oli Metatronin tekstiä, tutulta tuntuu:).

Kommentit

Muita juttuja

Kirkkauden kääntöpuoli

Kiitos Diana ja Merlin, oli kivaa

Kristalligridi täysikuun kunniaksi