Keskusauringon energiaa

Diana Cooperin sivulauseet ovat sitten hyviä. On totta kai ihan asiaa kaikki, mitä hän sanoo, mutta jostain syystä omat oivallukset tuppaavat tulemaan enempi sieltä sivulauseiden puolelta. Ehkä siksi, että suurin osa hänen sanomastaan on jo tuttua, ehkä siksi, että oma pää toimii jotenkin vinksallaan.

Nyt suuria oivalluksia on tullut tästä Leijonaportin ajasta. Olen ollut aina siitä ihan tajuttoman innoissani, tiennyt ja ennen kaikkea tuntenut, että nyt, Leijonaportin aikaan tulee energiaa kotoa enemmän kuin muulloin. Tähän aikaan vuodesta saamme Keskusauringon energiaa planeetalle ihan valtavia määriä. Ennen, Atlantiksen aikoihin pystyimme ottamaan sitä vastaan ihan suoraan, mutta nykyään se tulee Siriuksen kautta suodatettuna, kunnes taas ja niin edelleen.  Energiaa tulee myös muista galakseista, myös minun kotini suunnalta.

Nyt vasta pari päivää sitten Dianan yhdestä jutusta tajusin, että hei totta kai! 8 on Lordi Kumekan numero, ja Kumeka on kotoisin samasta galaksista kuin minä, ja 8.8 –päivänä Kumekan energia pääsee vahvemmin tänne. Juu, ihan itsestään selvää, mutta kyllä täällä päässä oltiin taas vähän katvealueella, sillä en todellakaan osannut yhdistää Leijonaportin Terveisiä kotoa – tunnetta ja Kumekaa. No, hitaat on joskus kytkennät, ei voi mitään.

Keskusaurinko, Helios, on se paikka, missä tämän galaksin elämä on syntynyt. Se on myös arkkienkeli Metatronin koti, ja sen energia alkaa yhä enemmän olla meidän ravintoamme, kun kehomme muuttuvat kristallisemmiksi. Kun ottaa aurinkoa millä tavalla tahansa, voi ajatella sen takana olevaa Keskusaurinkoa, niin saa myös sen energiaa.

Asiat alkavat muutenkin järjestyä, eli on mukavaa, kun saa jotain hommia käsistään pois. Uutta on tulossa, aina, mutta jymähtäminen ja pään seinään hakkaaminen vievät aina voimat. Hyvä, kun energia virtaa. On tosi kiva mennä opettamaan reikiäkin pitkästä aikaa, ykköskurssia. Yksi ihminen hommasi kurssilaiset ja paikan, eli minun ei tarvitse kuin ilmaantua paikalle, tosi hienoa.  Tilojen energia starttasi, ja viikon päästä alkaa numerologia. Syksyn enteitä ilman muuta, kun kurssikalenteri lähtee käyntiin.

Josta tuli mieleen, että taidan tänäkin vuonna tehdä enkelikalenterin, sillä kalenterin tekeminen on vain minusta niin kivaa. Nyt, kun eka kalenteri on ollut monella käytössä, on tullut yksi parannusehdotuskin, ja itselläkin on mielessä muutoksia. Jos nyt vaikka ihan ensin pistäis pääsiäisen sinne minne se kuuluu…

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032