Kolmoset ei kokkaa eli näyttääkö syntymäpäivä mitä teet keittiössä

Nyt, kun teen numerologiakurssin viimeisiä viilauksia, olen huvikseni surffaillut netissä ja katsonut, mitä muualla maailmassa numerologian kanssa puuhataan. Kyllä löytyy niin ihmeellisiä virityksiä, että olen naureskellut ja ihmetellyt uskooko tuota kukaan. Parempi kysymys tietysti olisi auttaako tuo ketään, mutta eipä tullut mieleen ennen kuin nyt.

Yksi hauskimpia juttuja oli tarkastella syntymäpäivän perusteella miten ihminen suhtautuu ruuanlaittoon. Tässä käytetään pelkästään numeroita 1-9, eli kaksinumeroiset syntymäpäivät supistetaan laskemalla numerot yhteen, esim. 28 on 2 plus 8, tekee 10, 1 plus 0 on 1.

1 – rakastat kokeilla uusia ruokia sekä eksoottisia hedelmiä, meren eläviä ja vuosikertaviinejä. Kyllästyt helposti samaan vanhaan. Lautasella pitää olla myös silmänruokaa.
2 – Pidät terveellisestä ruuasta, sekä tekemisestä että syömisestä. Pastaa menee, samoin juustoa ja kaikkea kermaista ja täyteläistä.
3 – Ketä voisi kiinnostaa istua alas syömään? Napostelu pitkin päivää sopii paljon paremmin. Keittiö on enempi paikka tavaroiden säilytykseen.
4 – Ruoka on ihanaa, sekä kokkaaminen että syöminen.  Kumpaankin voi käyttää aikaa vaikka kuinka.
5 – Pikaruokaa nopeaan elämään.  Jos ei ennätä, niin ei ennätä, ja suklaapatukka korvaa kyllä yhden aterian.
6 – Yksin on tylsää, ja on ihana tehdä ruokaa perheelle tai ystäville. Tätä varten voit käyttää vaikka kuinka aikaa ja nähdä vaivaa, yksin ei ole niin väliä mitä suuhunsa pistää.
7 – Intuitiolla tulee parasta ruokaa, ja ihmeidentekijä tekee loistavia annoksia mistä tahansa raaka-aineista.
8 – Järjestys se olla pitää keittiössä, ja reseptien seuraaminen antaa hyvä pohjan näyttäville aterioille.
9 – Teet mitä tahansa, mikä mieleen juolahtaa, tekniikka on hallussa. Jälkkärit on hyviä, samoin kaikki, missä on kastiketta.

En nyt kyllä oikein tuota allekirjoita tuollaisenaan, jos syntymäpäivän energioita käytetään, pitäisi käyttää sitten oikeaa eikä supistettua. Mutta voihan tuon noinkin nähdä, sanoo kolmonen:).

Olen löytänyt myös paljon mielenkiintoista, juttuja, joista olen saanut ideoita, joita haluan testata tutuilla ja ehkä kurssilaisilla, sillä tyypillisen seiskan tapaan en usko mitään, mitä en itse varmasti todeksi tiedä. Arkkienkeli Metatron on kyllä hyvä tietokanava, pitääkin tsekata häneltä yhtä ja toista. Jos asiat ovat ok, kerron niistä sitten ammattikurssilaisille, jos haluavat ottaa uusia työkaluja käyttöön.

Kommentit

Muita juttuja

Kirkkauden kääntöpuoli

Kiitos Diana ja Merlin, oli kivaa

Kristalligridi täysikuun kunniaksi