Lainausta

Tää oli minusta niin tajuttoman hauska juttu, että oli pakko lainata suoraan suomennettuna tänne. Tim Whild, jonka kaikki varmaan tietää, Diana Cooperin kirjankirjoituskaveri, kirjoitti tän jutun blogiinsa joku aika sitten. Jutussa käytetään sanaa retrograde, jota en osaa ihan täysin suomentaa. Se voi tarkoittaa mm. planeettojen kiertoratoja, taantumista, tai solujen välistä viestintää tai taaksepäin katselua, joten käytän sanaa mukana tekstissä, ja ymmärrä miten haluat:)

Olemme kaikki armollisesti astuneet uuteen kultaiseen vesimiehen aikaan sydämemme täysin auki, ja kiertoratapukumme (retrograde suit) yllä.

Kosmisen hetken aamunkoitosta asti valon lapset ovat tunteneet kasvavia haasteita siirtymisessä 3D:stä 5D:hen. Puhdistaminen, DNA:n/valokehon päivittäminen ovat nyt jokapäiväisiä asioita.

Tämän keskellä on nöyrä työntekijä… jokaisen työläisen sisällä on valotyöntekijä jollain tavalla, ja näiden määrä kasvaa hyvin nopeasti. Työntekijälle valotyöntekijä on tietokoneviruksen kaltainen.

Hetkessä kaikki on vaivalloista ja ärsyttävää, raha, ja muu… virus torjuu järjestelmään kuuluvan inhottavan ”herättelyprosessin” ja vie lukemattomia päiviä kun on oltava vapaalla lukemattomista kuvitteellisista tekosyistä. Näinä muutoksen aikoina yksi asia, mikä ei koskaan lakkaa huvittamasta minua, on kuunnella näitä tekosyitä.

Meille ne ovat hyvin todellisia… vielä heräämättömille ihmisille ne kuulostavat silkalta roskalta. Lääkärit ovat pöllämystyneitä. Miten näillä kaikilla ihmisillä voi olla niin kamalaa, mutta heitä ei saa parannettua hyvällä mehukkaalla reseptillä?

Tässä on top 10 lista nykyisistä syistä olla menemättä töihin huomenaamulla klo 8…
  1. Nyt on retrograde-aika! Tänä vuonna on 9 viikkoa vapaata… otan ne nyt kaikki käyttöön.
  2. Olen päivittymässä. En pysty osallistumaan työhön ainakaan kolmeen päivään.
  3. Käpyrauhaseni räjähti juuri. Pakko saada kolmas silmä kuntoon ennen kuin katson tietokoneen näyttöä.
  4. On täysikuu/uusikuu. En voi tulla… olen manifestoimassa uutta työtä.
  5. Merkabani (valokeho) tarvitsee vahausta. Kukaan ei tykkää hoitamattomasta merkabasta… pakko saada se kuntoon ennen kuin menen ulos julkisesti.
  6. Join liian paljon yksisarvisen maitoa viime yönä. Olo on kammottava.
  7. Lohikäärmeeni puraisi minua. En voi tulla koko loppukuukautena.
  8. Sain opastusta muuttaa Findhorniin. Hei sitten!
  9. Oppaani kertoivat, että olit aikaisemmassa elämässäsi lisko. Olen etsimässä toista työtä.
  10. En tarvitse tekosyitä, olen juuri ylösnoussut! Nähdään viidennessä ulottuvuudessa.
Rakkaudella ja siunauksin
Thoth ja Anubis

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032