Paperipusseja etsimässä

On ollut pikkuisen puristusta asioiden kanssa, ja välillä olo oli sellainen, että pistänpä paperipussin päähän, että saan olla rauhassa. Juu, muoviset ei ole yhtä hyvä idea:). Sitten tajusin, että taitaa olla apina menossa kuukaudessa, ja paniikki iski, sillä nyt on haalittava tarvittavat paperipussit ensi vuotta varten. Tulossa, vasta helmikuun alussa, Luojan kiitos, on apinan vuosi. Jos vuohen vuonna on vähän hidastettu, ensi vuonna mennään sitten latvasta latvaan keikkuen, vauhdilla kuten hevonen, mutta vähemmän tasaisesti.

Onneksi tuonne on vielä aikaa. Vähän kyllä hermostuttaa jostain syystä tuo syyskuukin. Ilmeisesti syyskuun energiarysäykset ovat muualla maailmassa isompi juttu kuin mitä täällä Suomessa olen toistaiseksi kuullut. Yksi englantilainen tuossa selitti työasioista, että yksi homma pitää nyt muuttaa, koska syyskuussa vaihdetaan eri energiaan eli vanhat systeemit ei toimi. Pitänee vähän paneutua tuon mietiskelyyn, kun päästään tästä apinasta nipottavaan kukkoon.

Numerologiakirjaa yritän vaihteeksi kaiken keskellä viimeistellä. Mielessä on vaan niin hulluja juttuja, että en tiedä vieläkö noita voi julkisesti ilmaista. Vaikka numerologiassa on koulukuntia, suurin osa numerologiaa tekevistä pitäytyy kuitenkin sääntöihin ja ymmärrykseen, joka on ollut käytössä melkoisen kauan, mutta ei tarpeeksi kauan.

Tarkoitan sitä, että monet asiat myös tältä hörhöpuolelta on aikoinaan supistettu energialtaan, jotta voisimme niitä planeetan ja ihmisten matalammissa energioissa käyttää. Kun värähtely on noussut, meillä olisi mahdollisuus laajempaan ymmärrykseen ja puhtaampaan, korkeampaan energiaan, mutta eihän se hyvänen aika voi mitenkään toimia, kun ei ole ennenkään tehty noin. No on tehty hei, Kultaisella Atlantiksella ja muina korkean energian kohdissa. Ja sitä paitsi, olemme nyt menossa huimasti korkeampaan aikaan kuin edes Kultaisen Atlantiksen ihanuus, joten kannattaa kyseenalaistaa melkoisen monta juttua.

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032