Suorituspisteitä henkisellä tiellä

Kaikki tietysti tajusivat, että otsikko on vitsi. Tämä kun on se polku, jossa ei voi suorittaa eikä koota pisteitä. Tavallaan tietysti kyllä, eteenpäin mennään, mutta jos menee aidosti eteenpäin, tietää, että papukaijamerkit on enempi energiatasolla, lupalappuja päästä vielä pidemmälle.

Aihe tuli mieleen, kun näin taas yhden messumainoksen. Olen aivan varma, että joka ikinen luennoitsija ja tavaran tai hoidon tms kauppaaja on vilpitön ja uskoo asiaansa, ja haluaa olla avuksi muillekin. Minua vaan hiertää se, että osa jutuista on ihan suoraan samaa joka vuosi, jo noin kolmenkymmenen vuoden ajan. Eikö nyt vähitellen oltais jotain opittu? En jaksa uskoa, että valaistumiseen riittää todistelu, että ufoja on, tai joku taas ihan ennennäkemätön reikisysteemi on keksitty. Hmm. Sarkasmi on sisäänrakennettu, sori. Jopa minun ylösnousseet mestarit ja arkkienkelit käyttävät kanssani hyvin kuivaa, sarkastista huumoria.

Okei, kaikkia tarvitaan. Ihan tosi. Ja viime aikoina on ollut taas uutisissa niin paljon hyvää, vihjeitä siitä, miten paljon olemme päässeet eteenpäin ja miten oikeasti ihmiset alkavat herätä korkeampaan tapaan katsoa maailmaa, että ei ole aihetta kuin iloon ja kiitokseen. Onhan siellä uutisissa muutakin, mutta kuka käskee lukea niitä muita muuta kuin lähettääkseen enkeleitä kyseiseen asiaan tai paikkaan. Sitä saa, mitä tilaa, se, mihin kiinnität huomiosi, lisääntyy. Luomme elämäämme alitajuisilla uskomuksilla, ja mitä enemmän kiinnität huomiota siihen, mikä on pielessä, sitä vahvemmin uskot siihen, ja sitä enemmän luot elämääsi. MOT:).

Numerologiakurssin myötä (joka juuri alkoi, kipin kapin mukaan, jos kiinnostaa) olen toisella kädellä viimeistellyt numerologiakirjaani, joka ilmestyy syyskuussa. Olo on kuin lääkärikirjaa lukiessa. Jostain syystä nyt huomaan kaikki oireet, kumminkin päin. Epätasapainossa olevan energian ongelmat suorastaan hyppivät silmille, ja kiemurtelen huonon omantunnon kanssa, kun en ole tuotakaan tajunnut. Toisaalta kiinnitän huomiota myös siihen, mihin tasapainoisena ja korkeammassa värähtelyssä on mahdollisuus, ja silmät loistavat kuin tähdet, kun mietin mitä tästä aukeaa. Juu, numerologia on kiinnostavaa. Arkkienkeli Metatron vaan taitaa vääntää mulle rautalankaa jostain, sillä luotan kyllä siihen, mitä hän sanoo, mutta asia ei välttämättä aukea. Luultavasti hakkaan päätä seinään, jota ei ole. On tapana.

Kommentit

Muita juttuja

Kirkkauden kääntöpuoli

Kiitos Diana ja Merlin, oli kivaa

Kristalligridi täysikuun kunniaksi