Kuinka tyhmä saa olla?

Pitäis tehdä ihan muuta, mutta nyt ei hutsita. On ollut ihan kiva kesä, varsinkin loppupuoli, jolloin sai paljon aikaan ja nyt ollaan periaatteessa jo ihan selvillä vesillä, valmiina uuteen. Periaatteessa on hyvä sana… Jotain oppimista tässä suoritetaan kuitenkin ilmiselvästi, kun huomaan aikani kuluvan sähköposteihin, jossa yritän nätisti sanoa, että mitä jos miettisit ihan ite.

Omat kurssilaiset ja asiakkaat ovat ihania, ja heidän viestinsä ovat aina ilo ja kunnia ja vastailen niihin mielelläni. Josta tuli mieleen: kiitos kehokurssilaisten palautteista. Hienoa, kun tykkäätte. Mutta siis jostain syystä on noita kiviriippoja jäänyt roikkumaan vuosien varrelta.

Tässä päästään taas luetun ymmärtämiseen. Ihan joka ikisellä ainakin Suomessa on mahdollista päästä etsimään tietoa asiasta, jonka haluaa ymmärtää. On oma valinta, jos sitä ei halua tehdä. No joo, nyt jäin miettimään onkohan tuo asia noin. No, lievennetään vähän. Jos osaa lukea, pääsee liikkumaan, tai herra paratkoon, omaa vaikka nettiyhteyden ja laitteen, jolla sitä käyttää, sitten on oma valinta, jos haluaa levitellä avuttomana käsiään. 

Kaikki kulkekoot ihan sitä tietä minkä kokevat oikeaksi, tavalla, jolla haluavat. Mutta minun on tavattoman vaikea ymmärtää tahallista tyhmäksi heittäytymistä, vastuun siirtämistä omasta osaamattomuudesta jollekin toiselle. Luulen, että se on vallankäyttöä omalla tavallaan. Kun väittää, ettei osaa tai ymmärrä, eli ei itse viitsi vaivautua, toisten pitää nähdä vaivaa enemmän. On ihan eri asia, jos tekee tietoisen valinnan. Kaikkea ei tarvitse osata eikä ymmärtää, mutta silloin lähtökohta ja reagointi on toinen. En minäkään ymmärrä mitään autonkorjaamisesta, mutta en jää odottelemaan pelastavaa prinssiä vaan pyydän ja hommaan apua, jos tarvitsen.

No joo, ja tuosta päästäänkin tietysti siihen, että kun maailmankaikkeus on peili, mitä tämä ärsyyntyminen kertoo minusta? Savolainen geeniperimä aiheuttaa tietysti sen, että vastuu on aina kuulijalla, mutta käytänkö valtaa jossain muussa asiassa heittäytymällä avuttomaksi? Äh. Tiedän pari juttua, joissa keksin tekosyitä, mutta en kyllä leiki avutonta niissäkään, sillä tiedän, että voin tehdä niille jotain, kun saan aikaiseksi. Ehkä kyseessä on rajojen testaus. Tai joku muu testi, elätkö niin kuin opetat. Pitääkin pyytää yläkertaa valaisemaan asiaa, ja sillä välin ehkä yritän vastailla napakasti mutta ystävällisesti, että asiaan löytyy kyllä apuja, kun avaa Googlen, ja kirjoittaa sinne muutaman hakusanan.

Kommentit

 1. Heippa! Ja ekaksi Kiiiiitos ihan mahtavasta blogista, jota aina lukee todella mielellään!!!:) Sitten kysymys tai oikeastaan postaustoive eli olisiko joskus mahdollista saada lukea pyhästä seksuaalisuudesta ja energioiden vaihdosta läheisessä suhteessa miten läheinen kanssakäyminen vaikuttaa molempiin osapuoliin? :) -parhaimmillaan ja pahimmillaan....? :) Ja jos on siis itse esim. maadoittunut, suojaukset kunnossa ja itse aidosti nauttii halailusta ja halauksien vastaanottamisesta tietyltä henkilöltä tai vaikkapa siitä, että saa nukkua ja herätä toisen vierestä silloin tällöin niin vaikuttavatko toisen ihmisen energiat paljonkin ja millätavoin itseen ja toiseen osapuoleen tälläisessä fyysisesti läheisessä suhteessa...? Jne... Tottakai intuitio ohjaa jne minkälainen olo ja energia toisen seurassa tulee ja koskahyvä tavata ja koska parempi vetäytyä.jnejnejne. :) Mutta tuli vaan mieleen laittaa tämmöinen postaustoive yleisellä tasolla jos joskus vaikkapa et keksisikään äkkiseltään mistä kirjoittaa! :) / Ja niin, sivutaanko ehkä jollakin kurssilla vastaavaa aihetta? :) Kiitos ja kaikkea hyvää sinne tähän hetkeen!!!:)

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Kiitos palautteesta. Mielenkiintoinen toivomus, täytyy katsoa mitä tuosta saisi aikaan. Ja sehän sopisi vallan mainiosti myös kurssilla käsiteltäväksi, joten laitetaan mietintään.
  Energiathan vaikuttaa joka tapauksessa, ja jos on kovasti eroa värähtelyissä, tulee ongelmia. Mutta toisaalta harvemmin sellaisen tyypin kanssa edes on noin läheisissä väleissä:).
  Ulla

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Muita juttuja

Energiaa ja energiassa oikeaan aikaan

Perääntymisiä

Ongelmat vai mahdollisuudet, eli mitä tulossa Suomelle