Tulppa pois pullosta


Tai jotain. Niin ihanaa kun kaiken energian piti olla, ja niin ihanaa kuin se toisaalta olikin, tuntui, kuin olisi joku puristus tai paine tai vastaavaa ollut myös. Nyt sitten, kun saatiin onnistuneesti kuu muuttumaan punaiseksi ja olemaan täysi ja Atlantiksen kristallikin heräämään enempi, on kuin joku tulppa olisi poistettu, energia virtaa ja tapahtumia riittää. 

Ihan hienoa, ja kiva, mutta ajattelin jo eilen pitäiskö taas alkaa vähän stressata, kunnes sitten päätin, etten taida kuitenkaan. Kävi nimittäin niin, että asiakkaita tulee uusia, mikä on kivaa, ja kursseja riittää, mikä on kanssa kivaa, ja Diana Cooper Foundationin hommia pukkaa, mikä sekin on useimmiten kivaa, mutta mieli tekisi tehdä ihan muuta. Olen niin innoissani uusista Biz & Angels –kurssin kuvioista, etten tahdo nahoissani pysyä. Olen aina reagoinut keholla, kun saan loistavia ideoita, minkä kurssilaiset ja tutut varsin hyvin ovat nähneet. Bussissa itsekseen penkillä hyppiminen on aiheuttanut joskus viistoja katseita kanssaihmisiltä, mutta mitä pienistä. Nyt on taas ollut sellaista ilotulitusta tuolta yläkerran ideapankista, että olen huitonut täällä itsekseni silkasta innosta. Juu, on kätevää kun on keho, mihin sen kaiken energian muuten lykkäisi.

 Biz & Angels -kurssi muuttuu palikoiksi. Palikat on minusta ihania:). Palikoista on helpompi koota itselle sopiva paketti, juuri sen verran kuin on innostusta edetä. Aiemmin palaute on ollut innostunutta ja hyvää, mutta monet ovat myös tehneet tosi pitkään kurssin osioita, koska materiaalia ja tehtävää on ollut niin paljon. Siinä käy sitten niin, että jymähtää, tai kuten useimmille, saa jo alkutaipaleella niin paljon uutta ideaa ja virtaa, ettei ole kiinnostusta jatkaa, kun uudet jutut vaativat jo päästä esiin. Nyt sitten kasataan palikoita, jee. Niissä asiat ovat pienemmissä osissa, joten on helpompi ottaa juuri se, mitä kulloinkin tarvitsee.

Kun vaan vielä Luoja lahjoittaisi minun vuorokauteeni muutaman kymmenen tuntia lisää, niin voitais alkaa rakennella piankin. Tiedän, että opetan ja puhun koko ajan siitä, että seuraa iloa ja innostusta, ja se on aivan totta, sitä pitää tehdä, missä on suurin energia. En vaan vieläkään osaa kovin hyvin sanoa ihmisille, että sori, homma viivästyy pari kuukautta, kun lähden lomalle – esimerkki elävästä elämästä:). Joten B&A rakentuu pikku hiljaa, numerologiakirja menee painoon, ja samalla tehdään montaa muuta asiaa. Kyllä se siitä.

Kommentit

Muita juttuja

Energiaa ja energiassa oikeaan aikaan

Perääntymisiä

Ongelmat vai mahdollisuudet, eli mitä tulossa Suomelle