Vihdoinkin 2032

Olen suomentanut viimeisiä hippuja Kohti vuotta 2032 –opekoulutuksen manuaalista pää höyryten. On aika hienoa, että saan sitä vihdoin alkaa kouluttaa, ja aika hienoa sekin, että sain tehdä niin ison osan manuaalista. Penny ja Andrea kirjoittivat osan, mutta ihan ite sain muokata ja raakata ja kirjoitella lisää, eli pystyin lisäämään joukkoon joitain melkoisen tehokkaita energiajuttuja. Kuten kurssilaiset ja kaverit tietävät, välillä kirjaimellisesti kiskottiin hiuksia asian kanssa, kun ei tahtonut löytyä hiljaista hetkeä manuaalin luomiseen, mutta onpa kuitenkin valmis. Olen tosi tyytyväinen, ja kiitollinen kaikille avusta, ja ennen kaikkea arkkienkeli Metatronille ja lordi Kumekalle, niin, ja arkkienkeli Gabrielille, jotka eivät kuunnelleet kitinöitäni, vaan käskivät vaan jatkamaan hommia.

Kävi kyllä niinkin, että vaikka kirjoitin englanninkielistä ensin, sitten rinnan englantia ja suomea, loppu meni pelkällä suomella, eli englanninkielisestä jäi uupumaan pari omasta mielestä hienointa juttua. Kukaan muu ei maailmalla taida vielä tätä kouluttaa, joten ehtiihän nuo lisätä. Yksi harjoitus, mistä kovasti pidän, on ilmentäminen sielutähden kautta. Tujua kamaa, enemmän poveria kuin muitten chakrojen kautta. Maltan tuskin odottaa, että pääsen kurssilaisten kanssa näitä tekemään.

Olen tavattoman innoissani portaaleista – olen tainnut muutaman kerran jo asiasta mainita:). Portaalit ovat energiapaikkoja, joista Alkulähteen valo, 12 värisäteen valo, Hopeasäde ja kultainen Kristus-valo tulevat planeetalta ylös. Juu, ensin menevät sisään, ja portaalien kautta ylös, ja siinä sitten käy niin, että joka ikinen portaali on ihan omanlaisensa, tuo juuri tietynlaista energiaa. Ne alkoivat aueta pikkuhiljaa vuoden 2012 paikkeilla, osa vasta viime vuonna, ja nyt ovat jo jonkin verran auki kaikki paitsi yksi.

Portaalissa käynti tuo meidän omaan energiakenttään ja elämään juuri sen portaalin energiaa, joten jos kyllästyttää käydä öisin ja meditaatioissa arkkienkeleiden tai ylösnousseiden mestarien retriiteissä (hei, se oli vitsi, yläkerran kaverit), voi vaihteeksi piipahtaa portaalissa. Miten olisi vaikka Sedona, Usassa, jossa alkaa ymmärtää aitoa ykseyttä, yhteisöllisyyttä ja elämää totuudessa ja rauhassa?  Tai Mesopotamia, jonka energia tuo rohkeutta, viisautta, rakastavaa oman itsensä hyväksymistä ja Kultaisen Atlantiksen ja muinaisen Persian viisautta? Tai Omsk, joka tuo rakkautta, ystävällisyyttä ja jalomielisyyttä ja auttaa omaa suojelusenkeliämme olemaan meihin läheisemmässä yhteydessä. Portaalit on siis ihania, ja valinnanvaraa riittää.

Ihanaa on sekin, että Kehon kanssa planeetalla -kurssille on tullut runsain mitoin osallistujia. Kurssi starttaa maanantaina. Enkelikoulu etänä  on myös alkamassa seuraavana maanantaina ja ekaa kertaa ikinä numerologian ammattikurssi.Tai ehkä parempi ilmaisu on jatkokurssi, ei ketään pakoteta sitä työkseen tekemään. Mutta hienoa on, että päästään alkamaan. Ja vielä yksi ilonaihe on kalenteri. Ei tarvi paljo mainostaa, kun ihmiset kysyvät teenkö kalenterin myös tänä vuonna. Kyllä, teen. Se vaatii vähän enemmän keskittymistä kuin nyt on mahdollista, jotta saisin pyhäpäivät pysymään kohdillaan ja pistelisin kuun vaiheet oikein, joten se ilmestyy vasta marraskuussa. Ilonaihe on sen tekeminen, ja se, että tilauksia jo tulee:)

Kommentit

Muita juttuja

Energiaa ja energiassa oikeaan aikaan

Perääntymisiä

Ongelmat vai mahdollisuudet, eli mitä tulossa Suomelle