No ei oo ku lohikäärme

Milloin tahansa, aamulla, päivällä ja illalla, auringossa tai sateessa, käyn läheisessä puolen hehtaarin metsässä, joku alkaa huudella onko sulla iso koira mukana. Miksi ihmeessä minulla pitäisi olla nimenomaan iso koira? Sekin on tietysti ihme, että et voi mennä metsään tai ainakaan poluille kävelemään pois kävelytieltä, jos ei ole koiraa. Ehkä ne muut ei uskalla… Mutta tuli tänään mieleen, että kun joku seuraavan kerran kysyy, vastaan totuudenmukaisesti, että ei ole, mutta lohikäärme on. Ja yksisarvinen, ja muutama kymmenen enkeliä ja taitaa tuossa olla pari opastakin ja ehkä mestarikin saatais paikalle, jos kysyttäis. Loppuiskohan ne kyselyt siihen?

Ja kun kerran valittamaan aloin, niin kovasti aprikoin tuota yhtä asuinaluetta. Nimittäin ne ainoat kerrat, kun olen ollut jäädä auton alle suojatiellä, kyseessä on juuri siltä yhdeltä alueelta alamäkeen tuleva naispuolinen autoilija, joka ei tiedä missä autossa on jarrut tai/ja etuikkuna, kun on kiire seurustella tai lukea tekstareita. Joko tätsyt ei osaa ajaa, tai sitten kaikki sen alueen asukkaat ovat ostaneet ajokorttinsa netistä, eikös sekin ollut jo mahdollista? Jos kolmannen kerran tapahtuu sama, niin kyseessä on joku juttu. Mitä en nyt heti ymmärrä muuta kuin edellä kuvatulla tavalla, mutta saattaahan tuolla olla joku muukin tarkoitus. Älä anna tätsyjen jyrätä?

Olen esittänyt pari ideaa Diana Cooper Foundationille, tarkemmin sanottuna vasta kahdelle päättävän neuvoston henkilölle, mutta ehkä se siitä saa siitä siivet. Ois kyllä aivan mahtavan hienoa, jos yläkerran kavereiden heittelemät ideat voisi toteuttaa koulun kautta. Ois varmaan vähän enemmän potentiaalia.

Nämä nykyisetkin kurssit on kyllä mahtavia, ja varsinkin niihin osallistuvat ihmiset. Nauroin äsken ääneen siellä puolen hehtaarin metsässä, kun tajusin, että yksi enkeliope sanoi enkelien viestinä minulle jo muutama kuukausi sitten vastauksen, johon vasta tänään tajusin kysymyksen. Kiitos, Hannele, ja siipiveikot.

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032