Tunkit lentoon

Eikö ole mielenkiintoista tämä aika, kun piilossa olleet asiat nousevat esiin, ja ne asiat, jotka yritetään uusina piilottaa, nousevat välittömästi julki? Olen ihan henkilökohtaisissa asioissa kokenut sellaisia juttuja, joita en olisi ikinä miljoonassa vuodessa uskonut, ja se saakin sitten miettimään asioita taas ihan uudelta kannalta. Jos se, mihin olet luottanut, ei olekaan luottamuksen arvoinen, niin mitäs sitten?

Juu, voi olla, että ylireagoin, että kyse on kiireessä tehdystä erehdyksestä. Tai sitten ei. Ja toinen pointti on tietysti se, että jos kiireessä tekee sellaisen erehdyksen, se tarkoittaa, että valmius siihen on olemassa, eli läpinäkyvyys kaikessa ei olekaan itsestäänselvyys.

Nyt sitten ihmettelen olenko ollenkaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan, ja jos en, mitä siitä sitten seuraa. Kas siinä taas sitten kysymys, jonka seuraukset suuntaan tai toiseen muuttavat elämää aika paljon. Mäntsälän prinsessa sanoi tästä asiasta, että muutoksia on tulossa, ja joku tulee loukkaantumaan, mutta eipä tullut mieleen, että se olen minä… Taitaa olla vähän dominoefekti, loukkaantumisia saattaa olla tulossa lisääkin, kun tämä tästä etenee.

Joka tapauksessa nyt olisi hyvä aika tehdä elämää mullistavia päätöksiä johonkin suuntaan. Sillä ihan varmaa on se, että en voi sulloa tätä juttua maton alle oman itseni kohdalta, se vaikuttaa kuitenkin kaikkeen. Hmm. Sitäkö se Gabriel sittenkin tarkoitti, kun sanoi, että he (enkelit) odottavat, että teen toisenlaisen päätöksen. Kuule rakas Gabriel, siihen nähden, että jauhat selkeydestä aina, on aika epäselvä tuo viesti. Juu juu, tiedetään, päätökset pitää tehdä itse. Mutta kun en tiedä edes vaihtoehtoja… Ehkä pitää taas alkaa heitellä niitä paperilappuja, ja katsoa mitä ilmaantuu.

Niin, tuo otsikko. Ois ehkä syytä pistää muutamaankin tai ainakin yhteen paikkaa viesti, että pitäkää tunkkinne, mulle riitti.

Kommentit

Muita juttuja

Maailmankaikkeuden yliopisto

Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

Mitä tämän jälkeen, eli kohti vuotta 2032